Waarschijnlijk meer dan 2 vaccinaties nodig voor festival: ‘Krankzinnigheid ten top’


ID&T gaat onderzoeken hoe evenementen op korte termijn alsnog veilig georganiseerd kunnen worden. Testen voor Toegang moet dan waterdicht zijn zodat er geen mensen zonder geldige QR-code binnen kunnen komen. De QR-code moet het bewijs zijn dat er zeer recent negatief is getest op het coronavirus. Twee vaccinaties zouden dan waarschijnlijk geen recht geven op toegang, schrijft het AD.

Er wordt met verbazing gereageerd op het bericht. “Daar gaat je summer of love! Wappies weer gelijk! Overigens, met nagenoeg nul ziekenhuisopnames en nul overlijdens per dag zijn prikken helemaal niet meer nodig!” schrijft singer-songwriter en oud-journalist Nicky Monreau.

Wappies weer gelijk!

Financieel expert Ab Flipse zegt: “Precies wat ik heb ‘voorspeld’. Twee vaccinaties straks niet voldoende, 20 ook niet. Het is de krankzinnigheid ten top.”

“En weer kunnen de zogenaamde ‘wappies’ een puntje van hun lijstje afvinken. Daar komt spuit nummer 3 en misschien wel 4 en 5, enzovoorts,” twittert Manfred. “Begint nu toch wel echt 14-0 voor de wappies te worden,” voegt Marnix toe.

Prikken tot 2024?

“Bedankt Hugo de Jonge, met je ‘dansen met Janssen’ en je ‘vaccineren helpt’. Ik word hier zo boos van!” schrijft Dionne. En Wen zegt: “Drie keer de prik voor een festival. Wanneer worden we wakker mensen!”

Mensen die denken na twee vaccinaties klaar te zijn, komen bedrogen uit. De Canadese premier Justin Trudeau, nauw verbonden aan het World Economic Forum, kondigde onlangs aan dat hij alvast vaccins heeft besteld voor de komende jaren:

0
0
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *