Meer dan 115.000 ondertekenen petitie waarin wordt geëist dat de Britse regering discriminatie tegen niet-gevaccineerden verbiedt


Meer dan 115.000 mensen (op het moment van schrijven) hebben de Britse regering opgeroepen haar plannen te herzien om vaccinpaspoorten in te voeren en discriminerend beleid te voorkomen tegen mensen die hebben geweigerd een covid ‘vaccin’ te nemen

Een petitie die oorspronkelijk in februari was gestart, kwam dinsdag in een stroomversnelling, waarbij duizenden hun namen toevoegden aan een groeiende lijst van mensen die de regering oproepen om meer te doen om gelegaliseerde ‘discriminatie’ te voorkomen van degenen die niet zijn ingeënt tegen Covid.

Een deel van de petitie luidt: “De regering moet discriminatie op basis van vaccinstatus specifiek verbieden, dit omvat toegang tot particuliere bedrijven, banen en het openbare leven. Geen enkel individu zou zich ooit gedwongen moeten voelen om een ​​vaccin te nemen.”

Het Parlement wordt geacht alle petities in overweging te nemen die meer dan 100.000 handtekeningen voor een debat krijgen

RT meldt: Tienduizenden mensen hebben dinsdagochtend de petitie ondertekend, na een dag van onrust in de hoofdstad waarin honderden boze demonstranten slaags raakten met de politie, nadat ze hadden opgeroepen tot de arrestatie van premier Boris Johnson.

Links naar de petitie zijn op grote schaal gedeeld op Twitter, waarbij de Engelse band Right Said Fred meer dan 1.200 retweets ontving op hun oproep aan mensen om te ondertekenen.

Anderen uitten hun woede op andere manieren op Twitter en riepen nogmaals op tot arrestatie van de premier. Velen gingen zelfs zover dat ze de Covid-19-beperkingen vergeleken met het Duitsland van Adolf Hitler, met ‘nazi’-trending op het sociale-mediaplatform.

Maandag verzamelden mensen zich buiten het Palace of Westminster om te protesteren tegen maatregelen om de verdere verspreiding van het Covid-19-virus te voorkomen. Terwijl op maandag, ‘Vrijheidsdag’ genoemd, de laatste van de belangrijkste beperkingen werden opgeheven, heeft de regering plannen opgesteld om het gebruik van vaccinatiecertificaten op drukke locaties in Engeland verplicht te stellen.

Ondanks dat ze een van ’s werelds hoogste vaccinatiepercentages tegen Covid-19 hebben, hebben veel jonge mensen ervoor gekozen om niet geprikt te worden. Volgens de huidige plannen van de regering mogen niet-gevaccineerde personen vanaf september geen locaties zoals nachtclubs betreden. De regering van Johnson had eerder het idee uitgesloten om toegang tot locaties afhankelijk te maken van de vaccinatiestatus.

De ommekeer van de regering kwam slechts enkele uren nadat nachtclubs voor het eerst in 16 maanden mochten openen. Temidden van de veroordeling van de plannen van Johnson, hebben sommigen gesuggereerd dat verplichte vaccinatiepaspoorten zullen helpen om gemoedsrust te geven aan sommige Covid-oplettende clubbezoekers en anderen die grote bijeenkomsten bijwonen.

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *