Hoofd wetenschap Britse overheid erkent dat 60% nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerden zijn – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Amerikaanse advocaat begint rechtszaak tegen staat omdat VAERS klokkenluider bewijs heeft dat er al minstens 45.000 vaccindoden in VS zijn – Studie constateert dat jongeren twee keer zo hoge kans hebben te sterven door AstraZeneca vaccin dan door Covid – Officiële cijfers Israël bevestigen dat natuurlijke immuniteit 40 x effectiever is

—————————————————————————————————————————————–

Het gaat vooralsnog exact volgens het scenario zoals onafhankelijke wetenschappers en experts sinds vorig jaar hebben voorspeld: de Chief Scientific Adviser van de Britse overheid heeft toegegeven dat de meeste nieuwe zieken die in het ziekenhuis moeten worden opgenomen, volledig gevaccineerd zijn. Als je al nog steeds gelooft in deze hoogst experimentele injecties, dan nog is het vele tientallen jaren bekend dat luchtwegvirussen razendsnel muteren, en een vaccin daarom niet of nauwelijks zin heeft. Desondanks worden mensen nog steeds massaal genetisch geprogrammeerd om het spike eiwit aan te maken van een (verondersteld) ‘virus’ dat in die vorm allang verdwenen is. Dit is waarom Big Pharma de hele mensheid aan oneindige ‘booster’ shots wil hebben, een ‘vaccin abonnement’, zoals we het vorig jaar al eens noemden.

Grant Shapps, de Britse minister van Transport, erkende onlangs in het programma BBC Breakfast op tamelijk nonchalante wijze dat ‘wij weten dat dubbel (volledig) gevaccineerden veel waarschijnlijker coronavirus krijgen en bij zich dragen…’

Ook sr. Patrick Vallance, hoofdadviseur wetenschap van de Britse overheid, moest op 19 juli toegeven dat juist volledig gevaccineerde mensen massaal ziek worden door de ‘Delta’ variant. 60% van de ziekenhuisopnames bestaan uit volledig gevaccineerden. (De mogelijke andere verklaring hebben we eveneens al vaker besproken, en dat is dat de ‘vaccins’ de Delta variant ZIJN en/of hebben veroorzaakt.)

‘Vergist’?

Vallance waarschuwde dat het aantal opnames tot 1000 per dag kan gaan stijgen. Hij had het niet over de vele tienduizenden mensen die zich – vooral na hun tweede shot – reeds in het ziekenhuis hebben gemeld vanwege ernstige bijwerkingen nadat ze waren geïnjecteerd met mRNA geninstructies om biljoenen exemplaren van het gevaarlijkste deel van het vermeende coronavirus, het spike eiwit, in hun eigen lichaam aan te maken, waardoor het overgrote deel op zeker moment bloedpropjes zal ontwikkelen.

Na de persconferentie beweerde Vallance op Twitter dat hij zich ‘vergist’ had, en het om 60% ongevaccineerden zou gaan. Zoals bekend plegen social media zoals Twitter keiharde censuur op alle berichten en zelfs wetenschappelijke onderzoeken die de mensen ook maar enigszins zouden kunnen doen twijfelen aan het nut van deze Covid-19 injecties. Maar zelfs al zou hij oprecht zijn – wat gezien alle eerdere enorme leugens over de corona ‘pandemie’ zeer te betwijfelen valt -, dan nog zijn 40% volledig gevaccineerden in het ziekenhuis onmiskenbaar bewijs dat deze injecties niet werken.

Natuurlijke immuniteit 40 keer effectiever

Die 40% geldt in ieder geval voor Israël. 3000 volledig gevaccineerden moesten in mei toch in het ziekenhuis worden opgenomen. Slechts 72 van de in totaal 7700 gevallen (minder dan 1%) waren al eerder besmet, wat aangeeft dat natuurlijke immuniteit minstens 40 keer effectiever is dan ‘vaccin’ immuniteit (als er al zoiets bestaat, want veel wijst erop dat juist het tegendeel het geval is).

‘Waarom zijn deze vaccins nog steeds op de markt als 40% tot 60% van de nieuwe Covid ziekenhuisopnames volledig gevaccineerden zijn?’ vraagt Mike ‘Natural News’ Adams zich dan ook af. (1)

‘Zijn de regeringen soms omgekocht om de andere kant op te kijken?’

‘Het Pfizer vaccin tegen de Delta variant heeft totaal gefaald,’ is ook de conclusie van de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. Hij wijst op Australië, dat ‘op monumentale schaal angsttactieken’ toepast. ‘Ze vaccineren gewoon iedereen, en geven niets om degenen die sterven of ernstig worden beschadigd. Waarom staan regeringen toe dat dit gebeurt? Zijn ze omgekocht om de andere kant op te kijken?’

Of worden ze misschien gechanteerd? De enige drie presidenten die weigerden mee te werken met dit wereldwijde experimentele gentherapie programma, zijn nu dood.

Twee keer zo hoge sterftekans door AZ vaccin vastgesteld

Uit een nieuwe studie van het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC) blijkt duidelijk dat het ‘vaccin’ van AstraZeneca (‘Vaxzevria’) zelfs volgens officiële cijfers twee keer zo gevaarlijk is dan Covid-19. Voor iedere 10 doden die de injecties zouden voorkomen – sowieso een bijzondere bedenkelijke claim die nergens op gebaseerd is – vallen er 21 doden door bloedpropjes die door dit ‘vaccin’ worden veroorzaakt.

Met name de generaties tot 39 jaar lopen een groot risico, en dat terwijl gezonde tieners en jongeren NUL risico lopen te sterven door Covid-19, en het leeuwendeel na een zogenaamde ‘besmetting’ niet eens symptomen krijgt. (3)

‘Ze zetten ons leven op het spel, NIEMAND bij de overheid is nog te vertrouwen’

De Amerikaanse en andere Westerse overheden ‘zetten liever ons leven op het spel dan dat ze doen waarvoor ze zijn gekozen, namelijk ons beschermen,’ vervolgt Armstrong. De één na de andere politicus stelt zich achter de ‘Great Reset’ van Klaus Schwab en het WEF op, waarmee het Westen in een communistische dictatuur wordt geperst. ‘Alle virussen muteren, en toen deze werd losgelaten, waarschijnlijk opzettelijk om de Great Reset erdoor te drukken, hebben ze wellicht geen idee gehad wat ze hiermee hebben gedaan. Er is NIEMAND in de overheid die we nog kunnen vertrouwen om de mensheid, of zelfs hun eigen gezinnen, te beschermen.’ (2)

Wekelijks komen duizenden gevaccineerden er – in ieder geval in hun eigen lichaam – achter dat deze ‘vaccins’ hen NIET immuun maken – integendeel. De sterfte door deze Covid injecties is in slechts een half jaar tijd al hoger dan meer dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld.

Rechtszaak tegen staat vanwege echte cijfers: 45.000 vaccindoden VS

De Amerikaanse advocaat Thomas Renz is nu een rechtszaak begonnen tegen de regering, omdat hij van een klokkenluider de echte, ongemanipuleerde VAERS informatie heeft gekregen, waaruit blijkt dat er al minstens 45.000 Amerikanen zijn gestorven na hun Covid vaccinatie (4). Bedenk bovendien dat het VAERS systeem enkel de slachtoffers in de eerste drie dagen na injectie registreert, en het echte aantal doden daarom hoogstwaarschijnlijk nog veel hoger is.

‘Deze shots zijn een verwoestend, dodelijk experiment, dat meer mensen kwetsbaar maakt voor coronavirussen en ernstige ziekten,’ schrijft Mike Adams. ‘Met dit proces worden tegelijkertijd tienduizenden mensen afgemaakt.’ (1)

 

Xander

(1) Natural News
(2) Martin Armstrong
(3) Natural News
(4) Hal Turner Radio Show


Zie ook o.a.:

18-07: Tienduizenden Europese artsen krijgen brief met nieuwste wetenschappelijke feiten over Covid vaccins
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties
14-07: Canadese arts test zijn gevaccineerde patiënten: 62% heeft nu al bloedpropjes
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
11-07: Dr. Zelenko, bedenker HCQ-zink protocol, noemt corona angstcrisis ‘misdaad van historische en Bijbelse omvang’
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
05-07: Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
02-07: Maakt dit 12 jarige meisje, dat ernstig gehandicapt raakte na Covid vaccinatie, mensen wakker?
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
24-06: Update EU vaccinatie statistieken: 15.472 doden en bijna 600.000 met ernstige gevolgen
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap)
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavirus massale depopulatie kunnen veroorzaken

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *