Volkskrant: gevaccineerden verspreiden deltavariant – ‘Dat experimentele ‘vaccin’ werkt helemaal niet’


Ook mensen die al volledig gevaccineerd zijn, kunnen de deltavariant doorgeven, schrijft de Volkskrant. Nederlandse ziekenhuizen worden de laatste weken opgeschrikt door ‘een forse toename’ van het aantal volledig gevaccineerde medewerkers dat alsnog positief blijkt. Het is daarbij vooral het ‘megahoge’ aantal virusdeeltjes dat opvalt.

Ook in andere landen verspreiden volledig gevaccineerden het coronavirus. Amerikaanse experts zeggen dat gevaccineerde mensen corona nog steeds kunnen krijgen en verspreiden. Christopher Murray, de directeur van het Institute for Health Metrics and Evaluation, zei dat gevaccineerden de deltavariant verspreiden.

Over het hoofd

Het aantal ziekenhuisopnames stijgt in sommige staten sneller dan het aantal ‘gevallen’, zei Murray, die toevoegde dat we verspreiding via gevaccineerde mensen waarschijnlijk grotendeels over het hoofd zien.

Hoewel er op grote schaal gevaccineerd wordt, blijft het aantal ‘besmettingen’ in meer dan 30 Amerikaanse staten stijgen.

Dat experimentele ‘vaccin’ werkt niet

“Zoals te verwachten: dat experimentele ‘vaccin’ werkt helemaal niet,” zegt FVD-leider Thierry Baudet. “En corona gaat ook helemaal niet ‘voorbij’. Al onze voorspellingen komen uit. Met straks nieuwe lockdowns en nieuwe vrijheidsbeperkingen. Dit stopt pas als we hier massaal tegen opstaan!”

Volt-Kamerlid Nilufer Gundogan zegt over het artikel in de Volkskrant: “Dit is onwijs slecht nieuws.” Waarop columniste Ebru Umar reageert: “Of goed nieuws natuurlijk. Namelijk ‘bewijs’ dat die vaccinatiemaffia uit z’n nek lult. Maar goed, dat zal wel weer gedownplayed worden.”

Kunnen de gevaccineerden elkaar mooi besmetten

“Lijkt me een heel goed [idee], dat vaccinpaspoort. Kunnen de gevaccineerden elkaar mooi besmetten. Met een beetje geluk zijn ze daarna immuun,” merkt neuroloog Jan Bonte op.

4.8
59
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *