Soros en Gates kopen coronatestbedrijf


Een groep investeerders onder leiding van het Soros Economic Development Fund (SEDF) en de Bill & Melinda Gates Foundation heeft het Britse bedrijf Mologic opgekocht. De firma heeft een coronasneltest ontwikkeld die binnen 10 minuten uitslag geeft. Met de deal is 30 miljoen pond (34,8 miljoen euro) gemoeid, schrijft de krant The Times.

Mologic is in 2003 opgericht door Mark Davis en zijn vader Paul Davis, de uitvinder van de Clearblue-zwangerschapstest.

De coronatest van Mologic is nog niet goedgekeurd voor gebruik in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Wel heeft de firma onlangs 1 miljoen pond (1,16 miljoen euro) gekregen van de Britse autoriteiten voor de ontwikkeling van coronatests.

Soros actief in China

Website The Gateway Pundit linkte Bill Gates, George Soros, Big Pharma en het coronavirus onlangs aan elkaar. Zo financierde Soros één van de eerste westerse laboratoria in China. Ook investeerde hij in een bedrijf in Wuhan, waar de corona-uitbraak begon. Het bedrijf heet WuXi AppTec en ontwikkelt onder andere vaccins.

Raymond J. Fitch, een oud-topman van farmareus Sanofi, werkt nu voor WuXi AppTec. De Bill & Melinda Gates Foundation werkt sinds eind maart vorig jaar samen met Sanofi aan vaccins en behandelingen in de strijd tegen corona.

Peruaanse rechtbank: Soros en Gates zitten achter coronavirus

Persbureau EFE meldde begin dit jaar dat Soros, Gates en de Rockefellers volgens een Peruaanse rechtbank achter het coronavirus zitten. De rechters van het hof van beroep te Chincha en Pisco zeiden dat de pandemie voor de meesten onvoorspelbaar is, behalve voor de ‘criminele elites’ die erachter zitten en ‘die in het diepste geheim vanachter de schermen de boel aansturen’.

[RT]

5
1
stem

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *