ik riskeer ‘vermoord te worden’ omdat ik me uitspreek tegen experimentele coronaprik


De uitvinder van de mRNA-technologie die wordt gebruikt voor de coronavaccins heeft naar eigen zeggen te horen gekregen dat hij het risico loopt vermoord te worden omdat hij vraagtekens zet bij de uitrol van de vaccins en het feit dat mensen niet worden geïnformeerd over de mogelijke risico’s.

Dr. Robert Malone schreef zondag op Twitter dat een ‘ervaren journalist’ tegen hem had gezegd dat zijn leven in gevaar is omdat hij zich openlijk uitspreekt over de risico’s die kleven aan de mRNA-prik.

“Ik hoop dat dit een hyperbool en een overdreven reactie is, maar gisteravond zei een ervaren journalist tegen me dat ik beveiliging nodig heb omdat ik riskeer vermoord te worden,” schreef Malone.

Ik ben niet suïcidaal

Hij voegde toe dat hij zich geen beveiligers kan veroorloven. “Ik heb geen sponsor. Ik word niet betaald voor dit werk. Ik doe dit vrijwillig,” zei hij.

Iemand merkte op dat Malone ervoor zou kunnen zorgen dat Big Pharma miljarden dollars misloopt, aangezien hij een prominente rol in het debat speelt. “Dat was precies zijn punt,” zei Malone, verwijzende naar de journalist.

“Ik ben niet suïcidaal,” benadrukte hij.

Overheid niet transparant over risico’s

Het afgelopen jaar zijn meerdere wetenschappers en individuen die zich bezighielden met corona-onderzoek vermoord of onder mysterieuze omstandigheden gestorven.

Malone zei in de show van Tucker Carlson dat de overheid niet transparant is over de risico’s van de vaccins en dat mensen zelf moeten kunnen bepalen of ze er één halen of niet, vooral omdat dit experimentele vaccins zijn.

[Infowars]

4.9
15
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *