‘Ik baal als een stekker’


Professor Heiman Wertheim van het Radboudumc trok afgelopen week de aandacht met een opvallende tweet: “In Radboudumc vinden we positieven Sars-CoV-2 in volledig gevaccineerden en met op eerste oog hoge virale loads, dus besmettelijk. Nauwelijks ziekte gelukkig, maar kunnen wel overdragen naar kwetsbaren.”

‘Vaccins’ helpen niet in deze ‘pandemie’

Huisarts Els van Veen reageerde: “Hier is al maanden geleden voor gewaarschuwd door neuroloog Jan Bonte en ook andere mensen met kennis van zaken, zoals professor Theo Schetters, vaccindeskundige en immunoloog. Maar zij werden genegeerd.”

Ze voegde toe dat de ‘vaccins’ niet helpen in deze ‘pandemie’ en dat je een vaccin puur voor jezelf neemt. “Dat je het neemt ‘voor een ander’ is flauwekul, puur PR vanuit het ministerie van Volksgezondheid.”

Volledig gevaccineerd, toch positief getest

Wertheim schreef een dag later, op vrijdag, dat ‘het vaccin ziekte en het risico op transmissie vermindert’. “Vaccineren is absoluut noodzakelijk om het in te dammen,” zei hij.

Maar ook professor Wertheim wist de dans niet de ontspringen. Hoewel hij volledig is gevaccineerd met Moderna testte hij positief op corona. “Ik heb niet gefeest. Was het maar waar,” twitterde hij gisteren. “Ik baal als een stekker. Door het versoepelen nu soepeltjes thuis.”

Desondanks is hij nog steeds overtuigd van de werking van het ‘vaccin’. Iemand zei tegen hem: “Ik heb dezelfde uitslag, maar dan zonder gif in mijn lijf.” Wertheim: “Het is geen gif. Het is een vaccin dat beschermt tegen ernstige ziekte. Helaas met deze variant minder tegen transmissie.”

4.5
8
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *