Belangrijk en schokkend! De leugens ontmaskerd – CommonSenseTV


De grootste leugen aller tijden ontmaskerd

Als u hier op de één of andere manier bent terechtgekomen terwijl u geen lezer van CommonSenseTV bent dan heeft u geluk. 

Waarom? U heeft nu de kans de weliswaar schokkende maar ook belangrijkste video over het coronavirus te zien met Nederlandse ondertiteling. U zult uw ogen en uw oren niet geloven. Dat dit een grote wake-up call moge zijn.

U kunt nu te weten te komen en begrijpen waarom steeds meer burgers, artsen, wetenschappers, virologen, en noem alles maar op, aan de alarmbellen trekken. Dit klopt niet en u weet het.

Gesprek tussen Reiner Fuellmich en Dr. David Martin.

Reiner Fuellmich is een Duits-Amerikaanse advocaat die de corrupte bedrijven Volkswagen en de Deutsche Bank veroordeeld heeft gekregen.

Diezelfde Reiner Fuellmich voert, samen met een enorme hoeveelheid advocaten, experts, artsen, wetenschappers en andere ervaringsdeskundigen, class-action rechtszaken tegen de verantwoordelijken van deze grootste misleiding ooit. Iets wat wellicht kan uitdraaien op een Neurenberg II tribunaal.

Dr. David Martin is al ruim 2 decennia actief binnen zijn bedrijf met het monitoren van patenten op o.a. virussen en vaccins en is tevens verantwoordelijk voor het monitoren van misstanden en eventuele schendingen van (wapen)wetten.

Deze informatie mag voor niemand worden achtergehouden.

Niemand hoeft iets tegenover een ander te bewijzen. Je moet alleen altijd eerlijk tegenover jezelf zijn. Houd jezelf dus niet voor de gek.

Kijk naar dit fragment tijdens de 60e zitting van Corona Ausschuss. Deel deze video zoveel mogelijk. Iedereen heeft het recht op de waarheid.

video