Welkom in het ¨nie(t)uw NORMAAL ! (bijgewerkt/update) – CommonSenseTV


Verder zijn er toegangspoorten geplaatst met beveiligers én een telcamera die telt hoeveel mensen naar binnen en naar buiten lopen”

 

https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/5242165/tilburgse-kermis-gestart-ondanks-coronapiek-veiligheid-besmetting

 

Uit bovenstaand art. ¨Toch gaat de Tilburgse Kermis, die vandaag zijn deuren opent, door. De kermis is een ‘doorstroomlocatie’ en hoeft daarom geen gebruik te maken van Testen voor Toegang of mondkapjes.¨

Wat een ¨helden¨ daar in Tilburg. Van bovenstaande zin zou je bijna het gevoel krijgen dat Tilburg rebelleert tegen alle ¨noodgedwongen covid¨ maatregelen, genomen door een bewezen corrupt, niet medisch onderlegd, demissionair kabinet. Welke dan ook nog eens een griep, niet vanwege de feitelijke risico´s of cijfers betreffende de mortaliteit van ¨dit¨ killervirus en al zijn toekomstige varianten tot A status bombardeert, Nee! het bereiken van de A status is om U vrijheidsbeperkingen op te kunnen leggen en om de gemaakte plannen door te kunnen drukken met behulp van staatspropaganda en believers.

de jonge
Foto: Hugo de Jonge (Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

En let ook op dat de kermis geen gebruik ¨hoeft¨ te maken van testen en mondkapjes, waarin in een normale samenleving de tekst zou moeten vermelden dat de kermis geen gebruik ¨mag¨ maken van testen en mondkapjes.

Maar goed, wat nog enigszins hoop geeft in het art. is onderstaand,

Risicovol

Toch zit er een behoorlijk risico aan het doorgaan van de kermis tijdens deze piek, denkt viroloog Ab Osterhaus. “Als we kijken naar de afgelopen twee weken, hebben we geleerd dat op plekken waar veel mensen bij elkaar komen een explosie aan besmettingen plaatsvindt”, vertelt hij aan EditieNL. Daarnaast is nog geen vijftig procent van de bevolking volledig gevaccineerd, dus moeten we enorm voorzichtig zijn met dit soort grote evenementen als het aan hem ligt.

Risicovol dikgedrukt bovenaan een tekst waarin vermeld ¨Daarnaast is nog geen vijftig procent van de bevolking volledig gevaccineerd¨

Dat is niet risicovol, dat noem ik Hoopvol. Dit omdat na ruim een jaar staatspropaganda op radio, tv en internet gelukkig nog geen 50% van de bevolking volledig is gevaccineerd.

 

Oh ja, voor ik het vergeet. Het art. verteld ons ook dat ¨Nederland kleurt rood op de Europese coronakaart en het aantal besmettingen stijgt explosief de afgelopen week.¨ En zoals Baudet zei ¨omdat we meer testen ! hé hé ¨

Nu is door de uitvinder van de test al verteld dat het hier om een onbetrouwbare test gaat, maar daarbij kwam ik ook nog het volgende tegen. https://www.fda.gov/media/141570/download wat een bijsluiter/instructie betreft van een testkit.

 

De tekst in het engels (sorry), maar wat mij opviel was het volgende, ¨Materials Provided
Test Cards (40): A cardboard, book-shaped hinged test card containing the test strip
Extraction Reagent (1): Bottle containing 7.5 mL of extraction reagent
Nasal Swabs (40): Sterile swabs for use with BinaxNOWTM COVID-19 Ag Card test
*Positive Control Swab (1) : Non-infectious recombinant SARS-CoV-2 nucleocapsid antigen
dried onto a swab
Negative Control Swab: The use of a sterile patient swab ensures appropriate negative results
are obtained
Product Insert (1)
Procedure Card (1)¨

Dus snel vertaald de inhoud van de testkit met o.a. een

*Positieve controle-uitstrijkje (1): niet-infectieus recombinant SARS-CoV-2 nucleocapside-antigeen
gedroogd op een wattenstaafje

*Negatieve controle-uitstrijkje: het gebruik van een steriel uitstrijkje van de patiënt zorgt voor passende negatieve resultaten
Mmm, dit soort teksten zetten je toch aan het denken niet?


¨Testen die gebaseerd zijn op alleen SARS-CoV-2-nucleocapside-antigeen hebben veel fout-negatieve uitkomsten als gevolg¨ https://www.ntvg.nl/artikelen/klinische-betekenis-van-laboratoriumtesten-sars-cov-2/volledig

Maar wat betreft dat de bevolking ¨ziek¨ is, zal men van mij geen ongelijk krijgen. Enkel is de bevolking niet ziek aan of van covid, maar het lijd aan het SV Virus.

Het SVV StruisVogel Virus zorgt ervoor dat de reactie als maatregelingen de vrijheden, waarvoor decennia lang gevochten is worden afgepakt, en zelfs gezonde kinderen met het ¨wonder¨ vaccin worden achtervolgd, de mensen hun hoofd in het zand steken en er daarmee vanuit gaan dat als men niet kijkt of reageert het allemaal vanzelf goed komt.

Laten we hopen dat het ¨weerstand vaccin¨ momenteel werkzaam in Frankrijk en Griekenland binnenkort ook bij de apotheek in Nederland verkrijgbaar is.
video