Strijdlustige Gideon van Meijeren ontmaskert leugens Rutte over Great Reset


Forum voor Democratie hield afgelopen weekend een bijeenkomst in Purmerend. In maart streek de partij daar vlak voor de verkiezingen ook neer met de Vrijheidskaravaan. Tijdens de bijeenkomst ging Kamerlid Gideon van Meijeren in op zijn confrontatie met Rutte in de Tweede Kamer.

Hij stelde Rutte vragen over het boek van Klaus Schwab over de Great Reset, maar de demissionaire premier zei het niet te kennen. Van Meijeren haalde vervolgens een brief tevoorschijn waarin Rutte de oprichter van het World Economic Forum bedankt voor het toesturen van het boek. De premier stond met de mond vol tanden.

Rutte liegt aan één stuk door

Toen Van Meijeren het onderwerp aanstipte, begon Rutte direct over ‘conspiracy theorieën op YouTube’ en deed hij alsof het hele schimmige ideeën zijn. “Maar het staat gewoon letterlijk in dat boek,” zei het FVD-Kamerlid. “Het staat er gewoon, dat Klaus Schwab deze crisis wil aangrijpen om onze complete manier van leven te veranderen.”

Van Meijeren zei in de Kamer verbaasd te zijn dat de eerste vraag die hij aan Rutte stelde meteen met een leugen werd beantwoord. Terugkijkend zei hij: “Eigenlijk is dat helemaal niet zo verbazingwekkend, want hij liegt aan één stuk door. Hij zit in een web van leugens.”

Uiteindelijk kunnen we dit met elkaar gaan stoppen

“Het begint natuurlijk met die grote leugen dat al dit beleid bedoeld is om onze volksgezondheid te beschermen, maar daar worden zoveel leugens aan vastgehangen,” zei hij. “Alle kinderen vanaf 12 jaar krijgen nu een brief op de mat van Hugo de Jonge waar gewoon leugens in staan. Laat je vaccineren staat er, je krijgt je vrijheid terug, je gaat je opa en oma beschermen. Het zijn gewoon leugens.”

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die deze leugens doorzien, zei Van Meijeren. “Ik merk dat het broeit. Uiteindelijk kunnen we dit met elkaar gaan stoppen. We kunnen in het parlement de waarheid blijven vertellen en de leugens blootleggen om steeds meer mensen wakker te schudden, maar uiteindelijk moeten we ervoor zorgen dat de mensen die het zien de handen ineenslaan en een vuist maken tegen dit kabinet.”

“Samen kunnen we echt een vuist maken. En samen kunnen we Nederland weer vrij krijgen.”[Weltschmerz clips]

4.9
33
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *