hoge vrijmetselaar wil via ‘Grote Reset’ naar werelddictatuur


In dezelfde maand waarin Klaus Schwab zijn boek over de ‘Great Reset’ publiceerde, kwam de Italiaanse filosoof en vrijmetselaar (33e graad) Giuliano Di Bernardo met een boek bomvol totalitaire ideeën. Hij was van 1990 tot 1993 grootmeester van de Grande Oriente d’Italia en vervolgens richtte hij de Gran loggia regolare d’Italia – de Reguliere Grootloge van Italië – op. Tegenwoordig runt hij zijn eigen loge: de Accademia degli Illuminati, die in Wenen zou zetelen.

In zijn boek ‘Il futuro di Homo sapiens’, dat vorig jaar is uitgekomen, laat hij zich helemaal gaan. De vrijmetselaar pleit daarin voor de creatie van ‘nieuwe mensen’ door middel van een radicale herstructurering van de wereld.

China

Hij schrijft verder dat pandemieën in de toekomst ‘normaal zullen worden’. Ze zijn dan meer regel dan uitzondering, aldus Di Bernardo. De vraag is dus niet hoe we ze kunnen voorkomen, maar hoe we ze kunnen beheersen, zegt hij.

De enige oplossing is volgens de vrijmetselaar een dictatuur, en hij noemt China als voorbeeld. Dat land laat volgens hem zien dat het weet hoe het pandemieën moet beheersen. Burgers zijn bang voor de pandemie, maar nog niet bereid om sociale controle zoals die in China bestaat te accepteren. Maar dit is volgens Di Bernardo de enige mogelijke manier om een pandemie te beteugelen.

Werelddictatuur

De vrijmetselaar is geen voorstander van democratie en pleit voor een wereldregering bestaande uit een kleine elite. Een werelddictatuur dus. Alles wijst erop dat het die kant opgaat. Onlangs werd in een VN-rapport gepleit voor het optuigen van een ‘wereldwijd surveillancesysteem’, uiteraard om pandemieën te kunnen bestrijden. Daarnaast waarschuwde WHO-baas Tedros voor een nieuwe pandemie die ‘nog dodelijker’ zal zijn.

Zo tegen het einde van zijn boek schrijft Di Bernardo opmerkelijk genoeg dat de ‘Illuminati’ moet worden betrokken bij de plannen voor een dictatoriale wereldregering. Baseren Schwab en Di Bernardo zich op dezelfde bronnen? Streven ze dezelfde doelen na? Het heeft er alle schijn van.

[Wochenblick]

4.8
44
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *