Corona piekt in landen met hoogste vaccinatiegraad


Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, deelde zaterdag een Twitter-draadje waar een verontrustende trend uit naar voren komt: in landen met de hoogste vaccinatiegraad schiet het aantal coronagevallen omhoog en in landen met de laagste vaccinatiegraad is dat niet het geval.

“Dit baart me echt zorgen,” twitterde Malone.

Malta, Nederland en het Verenigd Koninkrijk, waar veel wordt gevaccineerd, doen het slecht. En in Wit-Rusland, Oekraïne en Bosnië en Herzegovina, landen met een lage vaccinatiegraad, leeft corona nauwelijks op.

In Gibraltar, waar iedereen volledig gevaccineerd zou zijn, schiet het aantal gevallen door het dak. Op Cyprus is de meerderheid gevaccineerd. Tegelijkertijd heeft Cyprus op dit moment per hoofd van de bevolking de meeste nieuwe coronabesmettingen ter wereld.

In Bhutan werd 64 procent van de bevolking in een week tijd gevaccineerd. Enkele dagen na de uitrol van het vaccin schoot het aantal gevallen omhoog. De correlatie is heel duidelijk:

4.9
14
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *