18.000 gemelde vaccindoden in Europa slechts fractie van het werkelijke aantal


Bij EudraVigilance, de Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen, zijn inmiddels meer dan 18.000 sterfgevallen gemeld die rechtstreeks gelinkt zijn aan het coronavaccin. Dat zei WHO-klokkenluider Astrid Stuckelberger donderdag tegen Del Bigtree van de show The Highwire.

Er zijn ook 1,8 miljoen gevallen van ernstige bijwerkingen gemeld. Normaal gesproken zou het vaccinatieprogramma per direct worden stilgelegd, benadrukte ze.

Eén tot 10 procent van alle gevallen wordt gemeld

Stuckelberger wees erop dat advocaat Reiner Fuellmich en diverse wetenschappers hebben aangegeven dat slechts één tot 10 procent van alle gevallen wordt gemeld. Om een bijwerking te melden, moeten artsen een formulier invullen en dat is een tijdrovend proces.

Ze moeten er bovendien zeker van zijn dat er een causaal verband is tussen het vaccin en het sterfgeval, aldus Stuckelberger, die tussen 2009 en 2012 werkzaam was als WHO-expert op het gebied van pandemieën.

Censuur

WHO-insider Stuckelberger, die doceert aan de Universiteit van Genève, voegde toe dat er sprake is van grootschalige censuur. Met andere woorden: het wordt zorgmedewerkers niet makkelijk gemaakt om een bijwerking te melden.

Zoals gezegd wordt één tot 10 procent van de gevallen gemeld. Dat zou betekenen dat er in werkelijkheid in het meest gunstige geval 180.000 Europeanen zijn gestorven door het ‘coronavaccin’ en in het minst gunstige geval 1,8 miljoen.

5
12
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *