Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties – Xandernieuws


Dr. Yeadon:’Niemand die bij zijn gezonde
verstand is geeft experimentele behandelingen aan zwangere vrouwen.
Dat is roekeloos.’

—————————————————————————————————————————————–

‘Mensen die beweren dat deze zogenaamde vaccins veilig zijn, zijn schoften’ – Wel of geen grafeenoxide in Pfizer vaccin? Fact-checker DPA komt met niets beters dan ‘als het niet in de bijsluiter staat, dan zit het er niet in’

—————————————————————————————————————————————–

Dr. Michael Yeadon, oud vicepresident en hoofd wetenschap bij Pfizer, heeft dit jaar al diverse interviews gegeven over de Covid-19 ‘vaccinaties’. Ondanks zijn kennis en carrière wordt hij nu door ‘fact checkers’ als ‘antivaxxer’ en complotdenker weggezet die ‘ongefundeerde uitspraken’ zou doen. Zo zegt Yeadon dat het meeste wat door de media en politiek over de ‘vaccins’ wordt beweerd niets anders dan pseudowetenschappelijke onzin is, en deze injecties juist een existentiële bedreiging voor de hele mensheid kunnen vormen. Fact checkers vertellen volgens hem louter leugens. Dat geldt zeker voor DPA Factchecking, dat onlangs met een even onbenullige als misleidende ‘weerlegging’ kwam van het Spaanse onderzoek dat grafeenoxide in het Pfizer vaccin ontdekte: ‘Als het niet in de bijsluiter staat, dan zit het er niet in.’

Inderdaad, het blinde geloof en vertrouwen van de media in Big Pharma, dat in de loop der jaren al miljoenen aan schadeclaims moest betalen vanwege het veroorzaken van vele duizenden zieken en gehandicapten, en het geven van gebrekkige en misleidende informatie over de zogenaamde ‘veiligheid’ van hun ‘vaccins’, is blijkbaar zó groot, dat de belangrijkste reden dat kritische berichten en onderzoeken als ‘onwaar’ of ‘vals’ worden bestempeld is ‘omdat het niet in de bijsluiter staat’.

Grafeenoxide

Dat staat letterlijk zo vermeld in de ‘fact checking’ van DPA naar aanleiding van de berichten dat Spaanse wetenschappers grafeenoxide in het Pfizer vaccin hebben aangetroffen (zie ons artikel van 05-07: Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin). Omdat grafeenoxide inmiddels ook in een steekproef van het AstraZeneca vaccin is gevonden, zouden eerlijke wetenschappers en journalisten toch op zijn minst nader onderzoek moeten eisen hiernaar, zeker omdat het gebruik van grafeenoxide in vaccins en geneesmiddelen al jaren serieus wordt onderzocht. Een combinatie van met grafeenoxide gelaagd PEG-mRNA zou technologisch reeds in vaccins gebruikt kunnen worden.

Grafeenoxide, dat vooral wordt toegepast in CO2 filters en elektronica zoals mobiele telefoons, 5G zenders en zonnepanelen, wordt vanwege de toxiciteit nog lang niet veilig bevonden om massaal in medische- en andere menselijke producten te kunnen worden gebruikt. Grafeen wordt ook gebruikt voor het filteren van virussen, bacteriën en chemicaliën uit vloeistoffen, en is eerder dit jaar in Canada in de bekende blauwe mondkapjes aangetroffen. Deze exemplaren werden onmiddellijk verboden op scholen vanwege het aangetoonde gevaar op inademing en daardoor longschade. Er waren ondertussen al wel 31,1 miljoen van deze mondkapjes verspreid.

Als er zelfs maar verdenkingen zijn dat levensmiddelen in de supermarkten mogelijk met een bepaalde stof die bijvoorbeeld allergische reacties kan veroorzaken zijn besmet (en die eveneens niet op het etiket staan), dan worden die producten uit voorzorg onmiddellijk uit de handel gehaald, en worden consumenten opgeroepen deze niet te gebruiken en weer terug naar de winkel te brengen. Waarom wordt dit dan niet gedaan met deze vaccins? Het was immers een wetenschappelijk team aan de Universiteit van Almeria dat het grafeenoxide in een Pfizer vaccin ontdekte. Waarom zijn er door de overheid daarna niet meteen veel meer steekproeven gehouden?

En wanneer heeft u voor het laatste groente of fruit gekocht met daarop een sticker met ingrediënten zoals de speciale eetbare coatings die worden gebruikt om de producten langer goed te houden en/of hun kleur te laten behouden? Kortom: lang niet alle ingrediënten hoeven aan de consument te worden meegedeeld. Ik vernam enkele jaren geleden al van een goed contact dat de verpakte worteltjes die u in de supermarkt koopt zo zoet zijn omdat ze met een speciale zoetstof worden ‘geïnjecteerd’ (/ gecoat) die NIET op de verpakking hoeft te worden vermeld.

Fact-checking Reuters ‘lachwekkende kletspraat’

Persbureau Reuters beweerde in een ‘fact checking’ artikel dat dr. Yeadon ‘een mix van stromannen en verzinsels’ heeft gebruikt toen hij zei dat de asymptomatische verspreiding een leugen is, en dat het gebruikte concept van varianten ‘idioot’ is. In de wetenschap was het inderdaad altijd onomstreden dat er niet zoiets bestaat als asymptomatische besmettingen – tot 2020 aanbrak, en alle geldende wetenschappelijke principes, waaronder ook natuurlijke groepsimmuniteit, ineens in de prullenbak werden gegooid, en werden vervangen door aan krankzinnigheid grenzende onzinredenaties, om niet te zeggen regelrechte leugenpropaganda.

Yeadons reactie: ‘Er is een fantastisch peer-reviewed artikel dat laat zien dat huiselijke besmetting in asymptomatische gevallen feitelijk NUL was. En ik kan diverse goede papers laten zien die aantonen dat T-cellen in een herstellende of immuun geworden gevallen ALLE tot dan toe bekende varianten herkennen, zoals verwacht kon worden op basis van de fundamenten van immunologie. De kletspraat in hun stuk over antilichamen is lachwekkend.’

Mensen die deze vaccins veilig noemen zijn ‘schoften’

De voormalige bestuurlijke en wetenschappelijke topman van Pfizer steekt zijn boosheid over wat er gebeurt opnieuw niet onder stoelen of banken. Mensen die beweren dat deze zogenaamde vaccins ‘veilig’ zijn, noemt hij letterlijk ‘schoften’. Zelfs uit de officiële Westerse cijfers (VAERS, Yellow Card en EMA) blijkt namelijk dat deze injecties een ware slachting aanrichten die zijn weerga in de medische geschiedenis niet kent. Het EMA had dit kunnen weten, maar negeerde alle open oproepen en waarschuwingen van wetenschappers dat deze ‘vaccins’ bij de meeste mensen bloedpropjes gaan veroorzaken, en daarom meteen zouden moeten worden ingetrokken.

Het injecteren van zwangere vrouwen vindt Yeadon nog afschuwelijker. ‘Niemand die bij zijn gezonde verstand is geeft experimentele behandelingen aan zwangere vrouwen. Dat is roekeloos, vooral omdat de voortplantingstesten incompleet zijn.’ Die werden vorig jaar inderdaad niet afgerond voor deze injecties, zoals ook in de bijsluiter van Pfizer stond te lezen. Onlangs kwamen schokkende cijfers naar boven: maar liefst 82% van een grote groep gevaccineerde zwangere vrouwen had na vaccinatie een spontane abortus gekregen.

Er werden recent wel testen gedaan met muizen. De researchers ontdekten ‘een bijzonder verontrustende concentratie’ vaccinstoffen in de eierstokken. ‘Een zeer recente paper werd aangetoond dat jonge vrouwen binnen enkele dagen na vaccinatie antilichamen aanmaken tegen syncytine-1,’ een eiwit dat cruciaal is om een zwangerschap te laten slagen.

In december 2020 dienden Yeadon en andere wetenschappers nog een petitie in bij de EMA, waarin werd gewezen op de kruisreactiviteit tussen het spike proteïne en menselijke syncytine-1. Nu de actualiteit dit bevestigt, zou het risico op massale onvruchtbaarheid bij gevaccineerde vrouwen en meisjes overal voorpagina nieuws moeten zijn.

‘Politici zouden moeten worden vervolgd wegens misdaden tegen de menselijkheid’

De complete vaccinatiecampagne noemt Yeadon ‘bedrog’. Het aantal vaccinatiedoden in de VS en EU stond onlangs al op ongeveer 27.000, en het aantal mensen met ernstige (vaak permanente) gezondheidsschade loopt al in de vele honderdduizenden. Waar zijn de volksprotesten hiertegen? Waar zijn de parlementariërs die kritische vragen stellen over dit met afstand grootste medische schandaal aller tijden?

Politici en instituten die deze vaccins nu steeds dwingender opleggen ‘zouden allemaal moeten worden opgesloten in een zwaar beveiligde instelling,’ vervolgt Yeadon dan ook. Alleen al in Groot Brittannië zouden in zijn ogen een tiental publieke figuren onmiddellijk kunnen worden gearresteerd en als crimineel worden vervolgd.

Omdat in de meeste landen hetzelfde gebeurt als in Groot Brittannië – en soms nog erger -, ‘is deze plaag een misleiding van ongekende omvang, en worden er op reusachtige schaal misdaden tegen de menselijkheid gepleegd,’ vindt de voormalige Pfizer VP. (1) In juni beschuldigde hij de regeringen en hun adviseurs die deze vaccins erdoor hebben gedrukt van ‘massamoord’.

Xander

(1) Natural News

Zie ook o.a.:

14-07: Canadese arts test zijn gevaccineerde patiënten: 62% heeft nu al bloedpropjes
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
11-07: Dr. Zelenko, bedenker HCQ-zink protocol, noemt corona angstcrisis ‘misdaad van historische en Bijbelse omvang’
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
05-07: Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
02-07: Maakt dit 12 jarige meisje, dat ernstig gehandicapt raakte na Covid vaccinatie, mensen wakker?
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
24-06: Update EU vaccinatie statistieken: 15.472 doden en bijna 600.000 met ernstige gevolgen
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap)
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavirus massale depopulatie kunnen veroorzaken
31-03: ‘Voor longen zeer giftige substantie in blauwe mondkapjes; Miskramen sinds vaccinaties met 366% gestegen’
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
08-03: Vraag het aan Amazons Alexa: ‘Bill Gates zegt dat met vaccins miljarden mensen uit te moorden zijn’
07-03: Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (Pierre Capel)
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan
09-01: Professor Schetters noemt Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverantwoordelijk’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *