Britse ouderen zonder toestemming thuis gevaccineerd, niet in staat om te praten & lopen


Een foto die op social media is geplaatst, toont een ouder echtpaar dat kort daarvoor zou zijn gevaccineerd door Britse zorgmedewerkers. Twittergebruiker DeRossiBeard zegt dat het haar schoonouders zijn, die lijden aan dementie en niet zelf in staat waren om goedkeuring te geven voor vaccinatie.

“Dit zijn mijn schoonouders, of wat er nog van over is,” schrijft de twitteraar.

Dit is verkeerd

“Ze zijn zonder informed consent gevaccineerd in hun eigen huis,” voegt ze toe. “Ze hebben dementie en in hun dossier staat dat ze niet gevaccineerd mogen worden. Nu kunnen ze niet lopen of praten. DIT IS VERKEERD!!!!”

Donderdag schreef de twitteraar in een update dat de vaccins zijn toegediend door een team dat langs deuren gaat. “De huisarts heeft hun namen gegeven. Met de huisarts gesproken. Wacht op telefoontje. We nemen ook contact op met de politie in verband met mishandeling en de medische raad.”

Los Angeles

De gedwongen vaccinatie van mensen met dementie doet denken aan beelden uit Los Angeles eerder dit jaar, waar gefilmd werd hoe mensen met een verstandelijke beperking onder dwang werden ingeënt door zorgmedewerkers.

[Infowars]

1
1
stem

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *