Wat is grafeenoxide en waarom zit het in coronavaccins? ‘Dit is een nachtmerrie buiten iedere proportie’


Spaanse onderzoekers kwamen onlangs tot de ontdekking dat de ‘coronavaccins’ van Pfizer en AstraZeneca voor het grootste deel uit grafeenoxide bestaan. Wat is grafeenoxide en wat doet het?

Het gaat hier om nanodeeltjes die in de bloedbaan en in iedere cel van je lichaam terechtkomen, legde medisch expert Jane Ruby uit in de Stew Peters Show. Deze deeltjes beschadigen het celmembraan, de beschermende barrière van een cel. “Dat is heel gevaarlijk,” waarschuwde dr. Ruby, die daarbij verwees naar dit onderzoek.

Dit materiaal is niet veilig

De gezondheidseconoom wees erop dat grafeenoxide kan leiden tot apoptose, oftewel geprogrammeerde celdood. Dat betekent dat de cellen zichzelf vernietigen. Ook veroorzaken de nanodeeltjes oxidatieve stress. “Dit materiaal is niet veilig.”

De vaccinmakers hebben het publiek niet geïnformeerd over het feit dat er grafeenoxide in hun coronavaccins zit. Je kunt je dus afvragen wat er nog meer in zit. “Dit is een nachtmerrie buiten iedere proportie,” aldus dr. Ruby.

Het is vergif

Presentator Stew Peters voegde toe dat de overheid zelf zegt dat dit een giftige substantie is die niet geschikt is voor menselijke consumptie. “Het is vergif. En dat is wat er in die prikken zit.”

De Spaanse onderzoekers zeggen bovendien dat het materiaal erectiestoornissen kan veroorzaken en schadelijk is voor sperma. Deze bijwerking is volgens hen gerelateerd aan een laag zinkgehalte als gevolg van de aanwezigheid van grafeenoxide in het lichaam.

4.8
45
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *