Klaus Schwab & globalistische elite ‘plannen aanval waarbij corona in het niet valt’


Vlak voor de ‘coronapandemie’ vond Event 201 plaats, waarbij de uitbraak van een coronavirus werd gesimuleerd. Dezelfde spelers achter Event 201 – Klaus Schwab, Bill Gates en de elites – organiseerden afgelopen week Cyber Polygon, een simulatie van een cyberpandemie. De impact van de cyberaanval die ze simuleerden was 10 keer zo groot als die van corona, claimde bestsellerauteur DeAnna Lorraine in de Stew Peters Show.

Lorraine verwacht binnenkort cyberaanvallen die aanvoersystemen en voedselindustrieën gaan lamleggen om mensen uit te hongeren en te dwingen kweekvlees van Bill Gates te eten. “Ze bereiden dit al enige tijd voor.”

Ze werken toe naar een hele grote cyberaanval

Zo werden de systemen van JBS, de grootste vleesverwerker ter wereld, vorige maand platgelegd door een hack. Vanwege de hack moesten slachterijen in onder meer Noord-Amerika en Australië worden stilgelegd.

“Mensen denken dat de Russen achter deze cyberaanvallen zitten,” zei Lorraine. Dat is volgens haar niet het geval: “Dit is waar ze naartoe hebben gewerkt. Dezelfde mensen die achter het coronavirus zitten, werken toe naar een hele grote cyberaanval.”

Niet langer gehoorzamen

Als mensen zonder stroom, internet en voedsel zitten, zijn ze volledig afhankelijk van de overheid en kan de Great Reset sneller worden doorgevoerd, stelde ze.

Simulaties zoals Event 201 en Cyber Polygon zijn een voorbode van wat de wereld te wachten staat, aldus Lorraine. “Ze liegen tegen ons. Wij zijn allemaal pionnen in de oorlogsspelletjes van Schwab en Gates. We kunnen een einde maken aan de hongerspelen als we niet langer gehoorzamen en wakker worden,” benadrukte ze.

4.8
37
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *