welke verschrikkingen staan ons nog meer te wachten?


Anderhalf jaar geleden was het nog ondenkbaar: een staat van medische apartheid, een QR-maatschappij en een samenleving waarin sociale uitsluiting wet is geworden. Het waren allemaal complottheorieën. Maar vandaag de dag is dit schrikbeeld op steeds meer plekken de keiharde, dagelijkse realiteit, zei Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) woensdag tijdens het coronadebat.

Hij wees erop dat steeds meer mensen beginnen te zien dat het hele coronabeleid is gebaseerd op een web van list en bedrog. Al was het maar omdat er geen bevredigend antwoord komt op de meest voor de hand liggende vragen.

Feitelijk onjuist en zeer misleidend

Waarom gebruikt de regering steeds die afschrikwekkende term ‘besmettingen’ als het gaat om positieve tests? Dat is feitelijk onjuist en zeer misleidend. En waarom worden de aangescherpte maatregelen louter en alleen genomen wegens een toegenomen aantal positieve tests, terwijl de ziekenhuizen zo goed als leeg zijn en de bezetting in de ziekenhuizen zelfs daalt? We deden dit toch om de zorg te beschermen? Nu aangetoond is dat corona niet gevaarlijker is dan een stevige seizoensgriep, waarom behandelen we corona dan ook niet gewoon op die manier, net als inmiddels tal van landen en ook staten in de Verenigde Staten, zonder dat dat tot noemenswaardige problemen leidt?

Waarom is het nu voor het eerst in de geschiedenis ineens nodig om zelfs kerngezonde kinderen te vaccineren voor een ziekte die voor kinderen zelf niet eens gevaarlijk is? Dat is nog nooit gebeurd in de Nederlandse geschiedenis, nota bene met een experimentele gentherapie waarvan de bijwerkingen op langere termijn totaal onbekend zijn. En wat zegt het kabinet tegen de vele honderdduizenden kerngezonde jongeren die zich vaak met tegenzin hebben laten injecteren, puur omdat hun was voorgehouden dat ze dan hun vrijheid terug zouden krijgen? Nu blijkt dat ook dit een leugen was.

Steeds meer mensen zien dat we worden misleid, gemanipuleerd en voorgelogen

“Soms kun je alle mensen voor de gek houden. Sommige mensen kun je altijd voor de gek blijven houden, maar je kunt niet altijd alle mensen voor de gek blijven houden,” zei Van Meijeren.

“Steeds meer mensen zien dat we worden misleid, gemanipuleerd en voorgelogen. Steeds meer mensen zien dat het beleid er helemaal niet op is gericht om corona eronder te krijgen, maar om de bevolking eronder te krijgen. Forum voor Democratie blijft net zolang strijden totdat deze grote leugen als een kaartenhuis in elkaar stort en Nederland is bevrijd van deze tirannie,” sprak het Kamerlid.

5
1
stem

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *