Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande ‘verwoestende cyberaanval’ door Rusland en China – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

EMP Task Force: ‘Cyberaanval kan worden gevolgd door kernoorlog’

—————————————————————————————————————————————–

De door het World Economic Forum aangekondigde grootschalige (false flag) cyberaanval, bedoeld om de Westerse bevolking definitief op de knieën te dwingen voor de in gang gezette communistische staatsgreep, is volgens de EMP Task Force van het Amerikaanse Congres heel dichtbij. Rusland en China krijgen alvast de schuld, wat zoals onze lezers weten pure angstpropaganda is om de Westerse volken achter de in Washington, Brussel en Londen geplande wereldoorlog tegen deze landen te krijgen. De ‘Great Reset’ en ‘Agenda-2030’ kunnen namelijk niet wereldwijd worden uitgevoerd zolang Rusland en China vasthouden aan hun eigen onafhankelijkheid.

In het document ‘Blackout Warfare -Cyber-Attacking Electric Power Grids: A New Strategic Weapon’ concudeert de EMP Task Force, die bestaat uit experts die hoge posities bekleedden in de wetenschappelijke, politieke, militaire en inlichtingenwereld, dat de VS ‘onmiddellijk gevaar loopt op een verwoestende cyberaanval op het elektriciteitsnet.’

‘Cyberaanval kan worden gevolgd door kernoorlog’

Die aanval zal volgens de taakgroep uit Rusland en/of China komen. ‘Rusland is het beste voorbereid om zich te verdedigen tegen een cyber aanval, en het gebruik van cyber als een strategisch wapen.’ Als voorbeeld wordt de recente cyber aanval op de Colonial Pipeline genoemd, die korte tijd werd platgelegd door ransomware. Zoals de afgelopen jaren standaard het geval is kregen ‘de Russen’ daarvan de schuld.

‘Tijdens een extreme internationale crisis, voorafgaande aan het uitbreken van een conventionele of kernoorlog, is een massale Russische cyberaanval op het hele Amerikaanse elektriciteitsnet waarschijnlijk, om zo de VS met ‘grijze zone agressie’ af te schrikken of te verslaan, in plaats van, of voorafgaande aan een echte ‘schietoorlog’. Dit is consistent met Ruslands militaire cyber oorlogsvoering doctrine, en is een ongekende en beslissende revolutie in militaire aangelegenheden.’

(Tijdens de beginfase van de Koude Oorlog verschenen in de Westerse media regelmatig paniekberichten van de overheid dat de Sovjet Unie ‘veel meer kernbommen en raketten dan gedacht’ zou hebben, en een verrassingsaanval zou voorbereiden. Later bleek dit allemaal onzin te zijn, en hadden de Sovjets in die fase in werkelijkheid maar een handjevol bommen en nauwelijks raketten. Maar ondertussen waren er al wel enorme hoeveelheden Amerikaans belastinggeld in het militair-industriële complex gepompt om de – niet bestaande – ‘Russische dreiging’ tegen te gaan. Het gevolg? De Sovjet Unie zag zich daardoor gedwongen om zelf ook een enorm arsenaal op te bouwen.)

Chinese agenten ‘geïnfiltreerd’ in energiesector?

Ook China zou volgens de taakgroep een ‘massale cyberaanval’ op Amerika voorbereiden als voorbereiding of begin van een ‘hete oorlog’. Chinese communistische agenten zouden in ieder niveau van de Amerikaanse energie- en elektriciteit R&D (research & development) zijn geïnfiltreerd. (Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd exact hetzelfde beweerd van de Japanners die in Amerika woonden. Die werden toen massaal opgepakt en in concentratiekampen gestopt, terwijl van meet af aan bekend was dat 99,99% van die mensen geen geheime ‘agenten’ waren, en geen enkel gevaar vormden.)

‘China heeft het geld, het nationale laboratoriumnetwerk, getraind personeel, en de strategische noodzaak om de meest geavanceerde cyberwapens te maken die in staat zijn om in de hele VS het elektriciteitsnet ernstig te verstoren,’ zo vervolgt het document.

Cyber wapens vergeleken met Covid-19

En natuurlijk moet ook Covid-19 er weer bij gehaald worden. Op pagina 13 worden cyberwapens vergeleken met ‘een virus zoals Covid-19, dat twee essentiële elementen heeft: eerst moet het RNA in de cel worden geïnjecteerd, zodat het virus zich kan repliceren. Dan moet er een pad (‘vector’) beschikbaar zijn om het RNA in de doelcel over te brengen.’ (Of heeft men het hier eigenlijk over de Covid-19 vaccinaties?)

‘Ieder cyberwapen-malware heeft eveneens twee essentiële componenten: ten eerste de ‘nuttige lading’ (‘payload’), dat is de (computer) code die de malware uitvoert. In Stuxnet was deze payload software verantwoordelijk voor het beschadigen van de centrifuges in Natanz, Iran. Ten tweede de ‘vector’: dit verwijst naar de ‘exploit’ die zal worden gebruikt om de schadelijke code in het doel (het informatiesysteem) te injecteren. Exploits zijn een ‘bug’ in het besturingssysteem, applicaties of verbonden firmware-gecontroleerde apparaten. Die kunnen worden uitgebuit om de payload er onopgemerkt in te brengen.’

Juist het WEF wil het systeem laten instorten en ‘resetten’

Het document werd op 4 juli gepubliceerd, slechts enkele dagen voor de Cyber Polygon oorlogssimulatie van het World Economic Forum. Die simulatie werd overigens geleid door Rusland, waar de taakgroep nu juist voor waarschuwt dat dit land een ‘cyber pandemie’ zou willen ontketenen die ‘het hele systeem doet vallen.’ (1)

Tot nu toe wijzen juist de WEF publicaties en uitspraken van diens topman Klaus Schwab – plus al zijn vele volgelingen in de Westerse politiek (in eigen land met name Mark Rutte en Sigrid Kaag) – erop dat ZIJ ZELF degenen zijn die het economische, financiële en maatschappelijke systeem willen doen instorten en ‘resetten’, om op de puinhopen een technocratische communistische dictatuur op te richten.

De door het WEF gesimuleerde (/ geplande) cyberaanval zal dus zo goed als zeker onder ‘false flag’ plaatsvinden. Daarbij nemen de plannenmakers in Davos, Brussel en Washington het risico op het uitbreken van de Derde Wereldoorlog op te koop toe. Het is zelfs niet ondenkbaar dat die – eveneens uitgelokte – oorlog verwelkomd zal worden als een ‘unieke kans’ om totale chaos met onnoemelijk veel lijden te creëren, en dat aan te grijpen om de ‘Great Reset’ erdoor te drukken.

Xander

(1) Infowars

Zie ook o.a.:

09-07: Rusland dreigt met militaire reactie op Amerikaanse/NAVO provocaties in Zwarte Zee
13-06: G7+EU kiezen op top in Engeland definitief voor koers die Westerse economie en democratie vernietigt
05-06: Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij (/ Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer)
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
10-05: WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; critici krijgen geen toegang meer tot internet
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
19-04: Op rand van financiële systeemcrisis: IMF waarschuwt dat staatsschuld nog nooit zo hoog was
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
10-04: ‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’

2020:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
11-11: Klaus Schwab (WEF): Covid is geen grote bedreiging, maar wereld keert nooit meer terug naar normaal
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *