in Amerika zijn afgelopen week meer vaccindoden gevallen dan coronadoden


In de Verenigde Staten zijn inmiddels 9195 sterfgevallen na coronavaccinatie gemeld. Het aantal overlijdens dat is gelinkt aan de vaccins is dit jaar door het dak gegaan. Uit cijfers van het CDC, het Amerikaanse RIVM, blijkt dat in de eerste drie maanden van 2021 meer dan 1750 vaccindoden zijn geregistreerd in de Verenigde Staten.

Vorige week versprong de teller van 6985 naar 9048 sterfgevallen, schrijft website The Gateway Pundit. Dat zijn er 2063 meer. De cijfers worden bijgehouden door het VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System). Er zijn in totaal 411.931 gevallen van bijwerkingen gemeld na de coronavaccins.

Afgelopen week zijn er in de VS officieel 1505 coronadoden gemeld. Dat betekent dat er vorige week meer vaccindoden zijn gevallen dan coronadoden.

FDA waarschuwt voor ernstige bijwerking

De Amerikaanse gezondheidswaakhond FDA waarschuwt daarnaast voor een ernstige bijwerking bij het coronavaccin van Janssen. Volgens de autoriteiten is er een verhoogd risico op het Guillain-Barré-syndroom, een zenuwaandoening die tot plotselinge spierverlamming kan leiden. The Washington Post had eerder al geschreven dat de FDA die stap zou nemen.

De Jonge verkort periode tussen prikken

Ondertussen heeft demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge aangekondigd dat de periode tussen de eerste en de tweede prik met een coronavaccin wordt verkort van 35 dagen naar 25 dagen.

[WND via The Gateway Pundit]

4.9
34
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *