‘Coronavaccins kunnen je doden als je jonger dan 27 bent’


Jen Psaki, de perschef van de Amerikaanse president Joe Biden, maakte woensdag tijdens een persconferentie een freudiaanse verspreking. Ze gaf toe dat coronavaccins ‘je nog steeds kunnen doden als je jonger dan 27 bent’.

“We […] communiceren rechtstreeks met die mensen, over waarom het belangrijk is om het vaccin te halen, waarom deze vaccins veilig zijn, waarom ze je nog steeds kunnen doden, zelfs als je jonger dan 27 jaar bent,” zei Psaki.

Ironisch genoeg zei ze vlak daarna dat ‘we duidelijk moeten communiceren’. De verspreking zal waarschijnlijk geen vertrouwen inboezemen bij de miljoenen mensen die nog altijd sceptisch zijn over het experimentele mRNA-vaccin.

Inmiddels is de regering van Biden begonnen met de inzet van ‘aanvalsteams’, die langs deuren gaan om Amerikanen over te halen de prik te nemen.

[Infowars]

5
7
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *