YouTube snoert coronakritische hartchirurg de mond en verwijdert zijn video wegens ‘medische misleiding’


Professor Jan Grandjean kwam vorig jaar in het nieuws omdat hij zich als één van de eerste topartsen kritisch had uitgesproken over het coronabeleid. Hij kreeg bakken kritiek over zich heen. De hartchirurg trok zich er weinig van aan. Sterker nog: hij ging nog een stapje verder. Grandjean noemde de hele coronapandemie een ‘geregisseerde mind control’.

De professor was onlangs te gast in de studio van Blckbx.tv om met Flavio Pasquino te praten over de 1,5 meter, mondkapjes, PCR-test en de vaccinatiecampagne, die meer lijkt op een reclamecampagne.

Het duurde niet lang voordat YouTube de video verwijderde. “Leve de vrijheid van meningsuiting!” reageert Pasquino. “YouTube snoert professor Jan Grandjean de mond en verwijdert zijn video wegens ‘medische misleiding’.”

Dit land begint steeds meer dictatoriale trekken te vertonen

“Waar zijn nu alle journalisten en politici die de mond vol hadden van een aanval op de persvrijheid en de journalistiek bij Peter R. de Vries?” vraagt hij.

Ook anderen reageren verbolgen. “Het is toch niet te geloven. Een zeer kundig hartchirurg die de mond wordt gesnoerd. Bij een goede discussie horen alle meningen!” schrijft statisticus Fritsander Lahr.

Regisseur Dick Maas voegt toe: “Onwelgevallige kritiek op het overheidsbeleid wordt niet geduld. Vrijheid van meningsuiting wordt met voeten getreden. Dit land begint steeds meer dictatoriale trekken te vertonen.”

De regisseurs van deze mind control: Rutte en De Jonge

Professor Grandjean neemt in de video, die hier nog is te bekijken, geen blad voor de mond. Enkele citaten: ‘Het RIVM doet niets voor de volksgezondheid’, ‘Iedere mutatie is minder dodelijk dan de vorige variant. Dat behoren virologen te weten, anders begrijpen ze het niet’, ‘Als je alleen het aantal overlijdens door corona weergeeft en zwijgt over de andere sterfgevallen, dan ben je intellectueel oneerlijk’ en ‘Coronavirussen waren er waarschijnlijk eerder dan de mensheid’.

Zijn volledige citaat over geregisseerde mind control: “Met de virologen aan de microfoon, waarvan er twee maar weinig expertise van mensen hebben, omdat ze dierenarts zijn. Met het RIVM aan de versterker, met alleen aandacht voor het virus, maar niet voor de volksgezondheid in bredere zin. De journalisten als de luidspreker; want wat is deze groep weinig kritisch geweest! Andersdenkenden hebben geen rol kunnen spelen. En tenslotte de regisseurs van deze mind control: Rutte en De Jonge.”

Bekijk de video hier.

5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *