Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona


—————————————————————————————————————————————–

Dr. David Martin tegen Europa’s topadvocaat Reiner Fuellmich: ‘Er is geen variant… er is geen novel virus… er is geen pandemie’

—————————————————————————————————————————————–

(04.30) – Westerse politici en instituten kunnen de schokkende gevolgen van de experimentele Covid gentherapie injecties niet langer uit de officiële statistieken houden. Zo zijn in de Verenigde Staten in één week veel meer vaccinatiedoden (2043) gevallen dan Covid-doden (1505), waarbij we dan maar even vergeten dat historisch slechts 1% tot 13% van het werkelijke aantal vaccinslachtoffers in de statistieken komt, en inmiddels in bijvoorbeeld Portugal is aangetoond dat verreweg de meeste Covid doden (ruim 99%) ergens anders aan zijn gestorven. De Britse minister van Transport heeft op BBC TV erkend dat juist gevaccineerde mensen veel kwetsbaarder zijn voor corona. Immunologen en andere wetenschappers waarschuwen al veel langer dat de Covid vaccins het menselijke immuunsysteem juist ernstig kunnen verzwakken.

Afgelopen week steeg het officiële aantal vaccinatiedoden in de VS met 2043 naar in totaal 9048. Bijna 412.000 mensen kregen al matige tot (zeer) ernstige bijwerkingen en tegenreacties (milde reacties worden doorgaans nauwelijks gemeld) (1). Volgens een nog onbevestigde bron zouden drie mensen binnen de FDA op anonieme basis (uit angst voor harde represailles) hebben gezegd dat het werkelijke aantal vaccindoden nu al op ongeveer 50.000 ligt.

Britse minister: Juist gevaccineerden zijn veel kwetsbaarder

Grant Shapps, de Britse minister van Transport, erkende in het programma BBC Breakfast op tamelijk nonchalante wijze dat ‘wij weten dat dubbel (volledig) gevaccineerden veel waarschijnlijk coronavirus krijgen en bij zich dragen…’

Commentaar van de Amerikaanse radio host Hal Turner: ‘Dit lijkt te beteken dat ze tegen u allemaal hebben gelogen toen ze zeiden dat als u volledig gevaccineerd zou zijn, u naar uw normale leven terug zou kunnen keren.’

‘En nu zeggen ze tegen u dat u feitelijk Tyfus Mary bent.’ Die term is afkomstig van Mary Mallon, die volgens de annalen begin vorige eeuw een symptoomloze drager van buiktyfus was, en 47 mensen zou hebben aangestoken, waarvan er 3 stierven. (2)

Dr. Martin: ‘Er is geen variant, geen novel virus, geen pandemie’

Nobelprijswinnaar Luc Montagnier en tal van andere wetenschappers hebben al talloze keren gewaarschuwd dat vaccineren tijdens een epidemie of pandemie het allerstomstse is wat je kunt doen, omdat je het (veronderstelde) virus daarmee dwingt om juist te muteren. Aangezien de ‘delta’ variant eigenlijk alleen statistisch ‘bestaat’, is er nog een andere verklaring mogelijk: de injecties zijn de ‘varianten’.

Aangezien een Portugese rechter onlangs cijfers heeft bevestigd dat van de ruim 17000 doden in de statistieken er in werkelijkheid maar 152 aan ‘Covid’ zijn gestorven (dat overigens in 99% van de zware ziekenhuisgevallen exact dezelfde verschijnselen heeft als een (ernstige) longontsteking), kan op basis van wat er nu bekend is (zoals een overlevingskans van 99,85% (voor 12 tot 17 jarigen 99,998%), ALS je al ziek wordt) opnieuw voorzichtig de vraag gesteld worden of er überhaupt zoiets bestaat als een ‘novel coronavirus’ en een ‘delta’ variant.

Dr. David Martin verklaarde’in een video gesprek met Europa’s topadvocaat Reiner Fuellmich – die nog steeds bezig is met het voorbereiden van een nieuw Nürnberg tribunaal tegen de veroorzakers van de corona p(l)andemie crisis – dat hij er in ieder geval van overtuigd is dat ‘er geen variant is…. geen novel virus…. (en) geen pandemie.’ Volgens dr. Martin zijn er 120 gepatenteerde bewijsstukken die aantonen dat de term ‘novel’ puur bedrog is.

Xander

(1) Hal Turner Radio Show
(2) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

11-07: Dr. Zelenko, bedenker HCQ-zink protocol, noemt corona angstcrisis ‘misdaad van historische en Bijbelse omvang’
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *