degenen zonder ‘COVID-vaccinpas’ zullen worden uitgesloten van normale activiteiten


De Franse president Emmanuel Macron heeft verklaard dat burgers die geen ‘COVID-pas’ hebben, zullen worden uitgesloten van deelname aan elementaire levensactiviteiten zoals winkelen, eten in restaurants en het gebruik van het openbaar vervoer.

In een openbare toespraak tot de natie bekritiseerde Macron degenen die weigeren het vaccin in te nemen, door te zeggen dat alleen degenen die het vaccin hebben ingenomen en die bewijs bij zich hebben via een COVID-paspoort, de locaties mogen betreden, naast ziekenhuizen, bars, cafés en toeristische attracties.

In een poging om meer mensen te dwingen het vaccin te nemen, zullen COVID-PCR-tests voor het gezondheidspaspoort moeten worden betaald.

Dit zal het bijna onmogelijk maken voor mensen uit de arbeidersklasse om hun dagelijkse activiteiten uit te voeren, tenzij ze de injectie nemen.

Summit.news meldt: Vaccinatie zal ook verplicht worden voor gezondheidswerkers en iedereen die met ouderen of kwetsbaren werkt, terwijl Macron ook verklaarde: “Afhankelijk van de evolutie van de situatie, zullen we ongetwijfeld verplichte vaccins moeten overwegen voor iedereen in Frankrijk.”

Al deze maatregelen worden ingevoerd ondanks het feit dat de huidige infectieniveaus relatief laag zijn en het aantal sterfgevallen is vertraagd tot een druppeltje.

Verwacht wordt dat de maatregelen die in Frankrijk worden ingevoerd, geleidelijk in heel Europa zullen worden overgenomen, aangezien de niet-gevaccineerde burgers tweederangsburgers worden die niet in staat zijn om elementaire levensfuncties uit te voeren.

Nadat Macron eind vorig jaar voor het eerst maatregelen aankondigde om te voorkomen dat niet-gevaccineerden het openbaar vervoer gebruiken, ontspoorde het plan na felle protesten.

Men vraagt ​​zich af of de onrust weer zal oplaaien en of dit kan leiden tot een heropleving van de Gele Hesjes-beweging.

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *