Injecties of de hongerdood? Griekenland volgt Frankrijk met invoering misdadige vaccindictatuur – Xandernieuws


In februari 2009 besprak ik voor het
eerste deze beruchte muurschildering op het ‘swastika’ vliegveld van
Denver (geopend in 1995), als zijnde een vorm van ‘predictive
programming’ van wat de elite voor de mensheid in petto heeft. Velen
konden zich dit niet voorstellen, maar kijk anno 2021 nog eens
goed naar: de regenboog (transgender agenda), het gasmasker
(biologische oorlogsvoering), het zwaard waarmee de vrede wordt
weggenomen, verwoeste gebouwen (economieën), massa’s rouwende
mensen en dode kinderen. En rechtsonder een deel van de tekst die
geschreven werd door een kind in een Nazi-concentratiekamp –
symbool voor wat er WEER gedaan dreigt te worden met alle
‘weigeraars’ en ‘dissidenten’.

—————————————————————————————————————————————–

Zonder test/vaccinatiepas geen toegang meer tot horeca, uitgaan, medische centra, openbaar vervoer en winkels – In 2009 voorspeld, nu een feit: het ‘teken van het Beest’ wordt stapsgewijs ingevoerd met verplichte vaccinaties

—————————————————————————————————————————————–

Enkele uren nadat de Franse president Macron zijn laatste masker afwierp en zich ontpopte tot een onmenselijke dictator door vanaf 1 augustus een test/vaccinatiepaspoort verplicht te stellen, zelfs voor winkels, volgde de Griekse premier Mitsosakis met een vergelijkbare verklaring. Beide regeringsleiders kondigden eveneens aan dat vaccinaties niet alleen voor medewerkers in de gezondheidszorg, maar op zeker moment voor iedereen verplicht zullen worden gesteld. Kortom: de keuze wordt er een tussen elkaar oneindig opvolgende levensgevaarlijke experimentele genmanipulatie injecties, of de hongerdood.

‘Het land gaat niet weer op slot,’ zei premier Mitsosakis gisteren tijdens een persconferentie. ‘Het is niet Griekenland dat in gevaar is, maar ongevaccineerde Grieken.’ Vaccinaties worden vanaf 1 september verplicht voor alle zorgmedewerkers in zowel de publieke als private sector. Verder heeft iedereen dan een vaccinatiebewijs nodig om toegang te krijgen tot publieke plaatsen zoals de horeca en het uitgaansleven. In april had hij nog beloofd dat het vaccin niet verplicht zou worden, omdat dit teveel onrust zou veroorzaken. (1)

Macron: geen toegang meer tot winkels zonder ‘gezondheidspas’

Maar u weet het inmiddels: beloften van politici zijn tegenwoordig helemaal niets meer waard, en betekenen eerder juist het omgekeerde van wat wordt gezegd. Ook de Franse president Macron benadrukte vorig jaar herhaaldelijk dat er géén verplichte vaccinaties zouden komen. Die komen er nu dus toch. Een paar uur voor de Griekse premier kondigde Macron aan dat alle zorgmedewerkers op 15 september moeten zijn gevaccineerd.

Bovendien mag je vanaf 1 augustus in Frankrijk zonder ‘gezondheidspas’ niet meer de horeca, medische centra, winkels en het openbaar vervoer in. Die pas is NOG geldig met enkel een ‘negatieve test’, maar Macron zei dat ‘we op zeker moment waarschijnlijk aan verplichte vaccinaties voor alle Fransen moeten denken.’ (2)

Dat ‘op zeker moment’ is, gezien de aantoonbare schaamteloze leugens over de ‘delta variant’, waarmee hij de hele bevolking opnieuw doodsangst aanjaagt, vermoedelijk dichterbij dan veel mensen nu denken, en zullen waarschijnlijk al in 2022 – zo niet eerder – realiteit worden. Macron waarschuwde vorig jaar niet voor niets dat hij zich in 2022 vermoedelijk niet verkiesbaar kan stellen, omdat hij dan ‘dictatoriale maatregelen’ zal hebben genomen die hem niet populair zullen maken. We vermoedden al wat die maatregelen zouden zijn, en dat is nu bevestigd.

(Over de complete onzin van het enorme gevaar van corona, ‘varianten’ en de ‘besmettingscijfers’ hebben we al genoeg geschreven, dus dat slaan we hier even over. De keiharde feiten en cijfers, die zelfs door de WHO worden bevestigd (zoals een ‘griepachtige’ IFR van slechts 0,15%, en 0,05% voor de bevolking tot 70 jaar), schijnen de meeste mensen toch niets meer te zeggen.)

Voor degenen die zeggen dat ongevaccineerden toch gewoon online kunnen bestellen: denkt u werkelijk dat, nu het al zóver is gekomen, bezorgers van alle klanten bij wie ze aan de deur komen op den duur niet ook een QR-code / vaccinpaspoort zullen eisen?

Ongevaccineerden zullen dus afhankelijk worden van hulp van gevaccineerde vrijwilligers, vrienden en/of familie. Maar als je die nu niet hebt, of alleen op zeer grote afstand? En zult u niet sowieso ook door hen worden verguisd, omdat u zich niet hebt laten injecteren?

Teken van het Beest wordt NU ingevoerd

Zoals onze lezers weten waarschuwde ik in 2009 voor het eerst dat het in de Bijbel voorzegde grensoverschrijdende laatste wereldrijk, dat een ‘teken’ invoert waarzonder niemand meer kan ‘kopen of verkopen’ (het in de huid gekraste of geprikte ‘teken van het Beest’), dat wel eens door middel van verplichte vaccinaties zou kunnen gaan doen. (Zie hyperlinks onderdaan)

Maskers worden nu overal afgeworpen; ieder mens MOET het ooit onvervreemdbare mensenrecht op de integriteit van je eigen lichaam en gezondheid opgeven, en zich permanent beschikbaar stellen voor de meest grootschalige en meest misdadige ‘medische’ experimenten die Big Pharma ooit heeft uitgevoerd. Zo niet: dan bent u nu al in Frankrijk en Griekenland, en straks in heel Europa en Amerika, tot de nieuwe Untermensch bestempeld, en daarmee niet ver af meer van het nieuwe ‘afval’, wat maar het beste zo snel mogelijk definitief moet worden ‘opgeruimd’.

Iedere vorm van vrijheid, zelfbeschikking en menselijkheid wordt nu ingeruild voor de meest harde, antihumane fascistische dictatuur die deze planeet ooit heeft gekend. Toen ik jaren geleden voor het eerst waarschuwde dat de jaren ’30 en ’40 van de vorige eeuw helemaal op herhaling zouden gaan, maar dan in nog veel ergere mate, met een veelvoud van het aantal slachtoffers van toen, waren er maar weinig mensen die dat serieus namen.

Maar anno 2021 is het helaas toch echt zover. Dat teken wordt NU ingevoerd – stapsgewijs, maar onverbiddellijk, en duidelijk in almaar hoger tempo, vermoedelijk omdat de weerstand tegen vaccinaties toeneemt omdat steeds meer mensen wakker beginnen te worden. Uiteindelijk zult u zonder QR-code / vaccinpaspoort helemaal NIETS meer mogen.

Wie zwijgt, stemt toe

Persoonlijk beschouw ik vanaf nu iedere politicus, parlementariër, partij en regering die niet onmiddellijk afstand neemt van Macron, een fel protest indient in Parijs en dreigt de diplomatieke banden te verbreken, als een ‘wie zwijgt stemt toe’ medeplichtige van deze nu openlijk aangekondigde grove misdaden tegen de mensenrechten.

Als de mensheid deze finale aanval op zijn existentie en voortbestaan overleeft, dan zullen in de toekomstige geschiedenisboekjes notoire namen zoals die van Hitler, Stalin en Mao volledig verbleken bij die van Gates, Schwab, en noem al hun slaafse volgelingen in de politiek, wetenschap en industrie maar op. Macron zal daar zeker bijstaan als de man die als eerste leider in Europa hoogstpersoonlijk indirect het bevel gaf tot het mogelijk maken van genocide.

Lot wéér in handen gelegd van monsters

Ook al besloot artikelen de laatste tijd al vaker zo, doe ik dat toch nog een keer: een inktzwarte duisternis daalt over deze planeet neer, niet in het minst dankzij burgers die weigeren ook maar een seconde voor zichzelf te denken, en hun lot volledig in handen hebben gelegd van deze keurig in pak of jurk gestoken monsters. Meer nog: die voor een onthutsend groot deel zelfs staan te trappelen om in alles met hen mee te werken.

Maar ach, al die mensen kunnen zich ‘troosten’ met het feit dat ze niet de enigen, noch de eersten in de geschiedenis zijn die zich laten misleiden tot het steunen van terreurregimes en gruweldaden tegen hun medemens. (Het enige wezenlijke verschil met toen is dat de geweren zijn vervangen door injectiespuiten, al zullen op een dag ook de geweren weer tevoorschijn worden gehaald:)

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars

Zie ook o.a.:

12-07: ‘Eerste video’s van gedwongen vaccinaties in Argentinië en India’
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
28-05: Kan de aangifte tegen Rutte of het nieuwe Nürnberg tribunaal deze machtsgreep nog stoppen?
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur

22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
20-02: 
Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
07-01: 
Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
28-11: 
Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: 
Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: 
Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
01-11:
 Aartsbisschop Vigano waarschuwt dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is

16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’

29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort

30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *