3 presidenten sterven nadat ze weigeren coronavaccins te verspreiden


De presidenten van drie verschillende landen zijn gestorven nadat ze hadden geweigerd het experimentele coronavaccin te verspreiden. In de drie landen is het ‘vaccin’ inmiddels alsnog uitgerold.

Haïti

De president van Haïti, Jovenel Moïse, werd afgelopen week toegevoegd aan het lijstje. Hij werd in de nacht van dinsdag op woensdag in zijn huis in Port-au-Prince vermoord door een groep huurlingen. De 53-jarige Moïse was sinds 2017 aan de macht. Haïti weigerde in mei een aanbod om AstraZeneca-vaccins te leveren vanwege de vele gevallen van bijwerkingen.

president

Pierre Nkurunziza (CC0)

Haïti was daarmee het enige land op het westelijk halfrond dat de coronaprik weigerde. Enkele dagen na de moord op Moïse kondigde perschef van het Witte Huis Jen Psaki aan dat de Verenigde Staten coronavaccins naar Haïti zouden sturen.

Burundi

President van Burundi Pierre Nkurunziza stierf in juni aan een hartstilstand. De minister van Volksgezondheid van Burundi zei in februari dat ‘meer dan 95 procent van de patiënten herstelt’ en dat ‘de vaccins niet nodig zijn’.

Tanzania
president

John Magufuli (CC0)

In maart overleed de Tanzaniaanse president John Magufuli aan de gevolgen van een ‘hartkwaal’. Magufuli haalde zich de woede van het medische establishment op de hals door geen ‘gevaarlijke’ coronavaccins toe te laten in zijn land. Enkele maanden na zijn dood bestelde Tanzania voor 470 miljoen dollar aan coronavaccins bij de WHO.

Berusten de incidenten op toeval of zijn deze hoogwaardigheidsbekleders uit de weg geruimd omdat ze roet in het eten gooiden?

[Infowars]

5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *