‘Eerste video’s van gedwongen vaccinaties in Argentinië en India’ – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Straks ook in Europa? Verplichte vaccinaties reeds opgenomen in Duitse Infektionsschutzgesetz – Waar is de slogan ‘MIJN lichaam, MIJN keuze’ gebleven?

—————————————————————————————————————————————–

Op twee video’s, een uit Argentinië en een uit India, is te zien hoe mensen tegen hun wil worden vastgehouden en gevaccineerd geïnjecteerd met experimentele genmanipulatie stoffen. De video’s lijken authentiek, maar zelfs als dat niet zo zou zijn, is het heel simpel: Als iemand probeert tegen jouw wil een naald in je te steken, dan is dat een aanval met een dodelijk wapen, een moordaanslag, waartegen je het volste recht heb je te verdedigen. Iedere overheid die hiertoe overgaat verklaart zich daarmee automatisch tot een tiranniek en volksvijandig terreurregime.

Argentinië: (1)

 

India: (1)

 

MIJN lichaam, MIJN keuze

Waar blijven al die pro-abortus actievoerders met hun ‘mijn lichaam, mijn keuze’ nu? Jarenlang vechten ze wereldwijd met deze slogan voor het recht om het ongeboren leven in hun buik te termineren. Tegen hen, en tegen al die andere liberalen, progressieven, groenen en ook christenen die achter verplichte of zelfs gedwongen vaccinaties staan, zeg ik nu ook ‘MIJN lichaam, MIJN keuze.’

Vaccineren doe je NIET voor de ander, maar enkel en alleen voor jezelf. Iedereen die de slogan ‘je doet het voor de ander’ klakkeloos overneemt, praat de regelrechte onzin van de media en politiek na, en heeft volgens medische experts zoals de Nederlandse professor Grandjean geen benul waar hij het over heeft. Merk op hoe snel mensen deze nonsens overnemen als u hen klem zet door deze vraag te herhalen: ‘Ben JIJ persoonlijk nu wel of niet beschermd door dit vaccin? Zo ja, waarom ben je dan bang voor mij? Zo niet, waarom heb je dat spul dan in je lijf laten spuiten?’

Als mensen het risico willen nemen door deze met afstand allergevaarlijkste vaccins ooit in hun lichaam te laten spuiten, en denken dat ze daardoor beschermd zijn, moeten ze dat zelf weten. Die vrijheid hebben ze. Dan moeten echter ook degenen die dat risico NIET willen nemen, en baas willen blijven over hun EIGEN lichaam en EIGEN gezondheid, volledige vrijheid van keuze blijven houden, en dus op geen enkele manier gedwongen of zelfs maar verplicht worden zich te laten inenten – ook niet door discriminatie en uitsluiting van toegang en deelname aan delen van de samenleving.

Ernstige misdaad tegen de menselijkheid

Verplichte en gedwongen vaccinaties zijn volgens de Nürnberg code een ernstige misdaad tegen de menselijkheid. Bedenk dat die code werd opgesteld tijdens het proces dat na de Tweede Wereldoorlog tegen een aantal Nazi’s werd gevoerd. Deze code werd direct met de gruwelijke ‘medische’ experimenten van Josef Mengele in gedachten geschreven, om te voorkomen dat dit ooit weer zou kunnen gaan gebeuren.

Indien de video’s inderdaad authentiek zijn, dan lijkt het nu TOCH zover te zijn gekomen. Eerst Argentinië en India, straks ook het Westen? De Amerikaanse president Joe Biden heeft reeds ‘strike teams’ aangekondigd, die langs de deuren van ongevaccineerden zullen gaan om hen ‘over te halen’ zich te laten injecteren.

Verplichte vaccinaties in Duitse wet

In de update van de Duitse Infektionsschutgesetz (IfSG) staat op pagina 38-39 te lezen dat ook bij onze Oosterburen verplichte vaccinaties reeds mogelijk zijn: (vet toegevoegd)

6) Das Bundesministerium für Gesundheit wird ermächtigt, durch Rechtsverordnung mit Zustimmung des Bundesrates anzuordnen, dass bedrohte Teile der Bevölkerung an Schutzimpfungen oder anderen Maßnahmen der spezifischen Prophylaxe teilzunehmen haben, wenn eine übertragbare Krankheit mit klinisch schweren Verlaufsformen auftritt und mit ihrer epidemischen Verbreitung zu rechnen ist. Personen, die auf Grund einer medizinischen Kontraindikation nicht an Schutzimpfungen oder an anderen Maßnahmen der spezifischen Prophylaxe teilnehmen können, können durch Rechtsverordnung nach Satz 1 nicht zu einer Teilnahme an Schutzimpfungen oder an anderen Maßnahmen der spezifischen Prophylaxe verpflichtet werden.

Voor zover u nog zou kunnen twisten over de betekenis van anorden… teilzunehmen haben (bepalen / voorschrijven om deel te nemen), dan maakt de enige uitzondering hierop, namelijk mensen met een medische contra-indicatie, aan alle twijfel een einde: verpflichtet.

Hier staat gewoon letterlijk dat de Duitse bevolking verplicht kan worden zich te laten vaccineren. En als dat in Duitsland gaat gebeuren, dan zal dat hoogstwaarschijnlijk voor de hele EU gaan gelden, en zeker Nederland als bedacht wordt dat de twee neoliberaal-marxistische partijen die openlijk streven naar verplichte vaccinaties, de VVD en D66, nu een regeerakkoord aan het schrijven zijn.

Mengele zou zijn ogen niet geloven als hij dit ‘paradijs der experimenten’ zag

Eén van Mengeles experimenten was het injecteren van Joodse mannen, vrouwen en kinderen met ‘vaccins’. Als hij nog geleefd zou hebben, dan zou hij zijn ogen vermoedelijk niet kunnen geloven over het ‘paradijs’ waarin de wereld nu is veranderd; een paradijs waarin alle mensen door hun eigen bestuurders volledig vogelvrij zijn verklaard voor de experimenten van Big Pharma, die alleen al in de VS en de EU aan minstens 26.000 mensen het leven hebben gekost (officiële cijfers, historisch het topje van de ijsberg).

Nog altijd weigeren de meeste mensen te geloven dat alle gruwelijkheden van circa 80 jaar geleden niet alleen herhaald, maar zelfs verre overtroffen dreigen te worden als deze afschuwelijke trend, waarin de meest basale mensenrechten worden afgeschaft, niet onmiddellijk wordt gestopt. En dat allemaal onder het valse mom van ‘gezondheid’, het EERSTE argument dat Hitler gebruikte om de Joden te stigmatiseren en af te zonderen, omdat ze ‘besmettelijke ziekten’ zouden verspreiden. (Zie ook ons artikel van 23-09-2020: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’)

Staat u straks ook te klappen als vaccinweigeraars worden afgevoerd?

Als u nu nog steeds zelfs niet wilt overwegen dat het in ijltempo weer die kant op gaat, dan zou u zich over niet al te lange tijd terug wel eens kunnen terugvinden in protestdemonstraties, of deel zien nemen aan online acties om van het kabinet Rutte-4 (of Kaag-1, als Rutte tussentijds is gepromoveerd naar een topbaan bij de EU of andere globalistische organisatie) te eisen dat alle overgebleven vaccinweigeraars uit de samenleving worden verwijderd, opgesloten en ‘weggewerkt’, zodat u zich weer ‘veilig’ kunt voelen. Wellicht staat u straks zelfs te klappen als uw ongevaccineerde buren, vrienden en familieleden geboeid in busjes worden gestopt en worden afgevoerd.

Waar is het historische besef, de kennis, het geweten en de menselijkheid in dit land gebleven? Hoe kan het dat bijna een heel volk stemt op partijen met termen zoals ‘democratie’, ‘vrijheid’ en ‘christelijk’ in hun naam, maar die ondertussen openlijk exact het tegenovergestelde daarvan uitvoeren?

Dit schreef ik daar gisteren nog over:

We waarschuwen op deze site al vele jaren voor een herhaling van het drama uit de jaren ’30 en ’40, maar nu op wereldschaal, en met een veelvoud van het aantal slachtoffers van toen. Het lijkt mij overduidelijk dat dezelfde bedwelmende geest van diepe duisternis en intense mensenhaat, die de Nazi’s tot hun onuitsprekelijke misdaden bracht, zich met dezelfde tactieken opnieuw meester heeft gemaakt van een aantal zeer machtige en invloedrijke personen, die in onze tijd leiding geven aan organisaties zoals de WHO – volgens Sigrid Kaag een ‘belangrijke partner’ van Nederland – , het WEF en de Gavi alliantie.

 

Xander

(1) Hal Turner

Zie ook o.a.:

11-07: Alle presidenten van de enige drie landen die de Covid injecties weigerden zijn nu dood
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
28-05: Kan de aangifte tegen Rutte of het nieuwe Nürnberg tribunaal deze machtsgreep nog stoppen?
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
26-02: Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
29-10: Bewustzijnsdeskundige: Corona beleid is typerend gedrag van psychopaten
16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregerin

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *