CDC & Europese toezichthouders doen onderzoek naar dodelijke hartontsteking na coronavaccin


In de Verenigde Staten zijn inmiddels meer dan 9000 mensen overleden door het coronavaccin. In een week tijd zijn er maar liefst 3000 sterfgevallen bijgekomen. Waarom spreken politici en de mainstream media zich niet uit over deze ramp?

Meer dan 27.000 mensen moesten worden opgenomen in het ziekenhuis, meer dan 3000 mensen kregen een hartaanval en meer dan 19.000 mensen kregen een ernstige allergische reactie. Allemaal vanwege het coronavaccin.

Ook wordt bij steeds meer mensen myocarditis, een potentieel dodelijke hartaandoening, vastgesteld nadat ze zich hebben laten vaccineren. Het aantal gemelde gevallen van hartontsteking ligt 25 keer hoger dan normaal.

Voorzichtig zijn

Europese medicijnautoriteiten waarschuwen dat de vaccins van Pfizer en Moderna verantwoordelijk kunnen zijn voor deze gevaarlijke aandoening. Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) roept mensen op voorzichtig te zijn en zegt dat alleen mensen zonder bloed- of hartaandoeningen de prik zouden moeten halen.

Het EMA overweegt myocarditis en pericarditis toe te voegen als bijwerking van het vaccin. De meeste gevallen doen zich voor bij jonge mannen.

99,995 procent kinderen overleeft corona

Ook het CDC, het Amerikaanse RIVM, doet onderzoek naar talrijke gevallen van dodelijke hartontsteking. Eén van de slachtoffers is een 13-jarige jongen uit de staat Michigan die drie dagen na de vaccinatie overleed.

Uit Brits onderzoek is gebleken dat 99,995 procent van de 469.982 kinderen die met corona besmet raakten, de ziekte overleefde. Natuurlijke immuniteit biedt veel betere bescherming dan de coronavaccins en gaat niet gepaard met ernstige bijwerkingen en sterfte.

[One America News]

4.7
49
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *