Alle presidenten van de enige drie landen die de Covid injecties weigerden zijn nu dood – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Worden regeringsleiders letterlijk bedreigd om deze agenda onverkort uit te voeren? – Hoe loopt deze frontale, finale aanval op het voortbestaan van de mensheid af?

—————————————————————————————————————————————–

Slechts drie landen op deze planeet weigerden de Covid-19 gentherapie injecties in te voeren. Alle drie de presidenten van deze landen, Haïti, Burundi en Tanzania, zijn nu dood. Hoeveel regeringsleiders en staatshoofden zouden er op de wereld zijn die mogelijk bedreigd worden met eenzelfde lot als ze de klimaat-vaccin agenda van de globalistische WHO elite niet onverkort uitvoeren?

De Haïtiaanse president Jovenel Moïse werd vermoord door ‘onbekende’ criminelen. De Tanzaniaanse president John Magufuli (61) en de Burundese president Pierre Nkurunziza (55) zouden aan een hartaandoening zijn overleden. Is het toeval dat uitgerekend de enige drie presidenten die zich tegen de Covid injecties verzetten, zo kort na elkaar zijn overleden? (1)

De WHO elite heeft er in ieder geval geen enkel probleem mee miljarden mensen te injecteren met hoogst experimentele genmanipulatie stoffen, die alleen al in de VS en de EU inmiddels aan circa 26.000 mensen het leven hebben gekost en vele honderdduizenden ernstig ziek of gehandicapt hebben gemaakt (officiële cijfers, historisch slechts 1% tot 10% van het werkelijke aantal). En dat allemaal om een verondersteld luchtwegvirus met een door de WHO bevestigde gemiddelde overlevingskans van 99,85% te ‘bestrijden’.

De Clintons geven het voorbeeld wat te doen met ongewenste personen

Dus waarom zou deze elite, die zichzelf zo hoog verheven acht boven de hele mensheid, niet ook zover gaan door onwillige (regerings)leiders uit de weg te laten ruimen, en dit een ‘ziekte’, ‘moord door criminelen’ of een ‘zelfmoord’ te noemen? Ze hebben immers een goed voorbeeld in het beruchtste echtpaar uit de moderne geschiedenis, de Clintons. Het aantal ‘toevallige’ dodelijke ongelukken en ‘zelfmoorden’ van – soms zeer hoog geplaatste – personen die om wat voor reden dan ook een bedreiging voor Bill & Hillary vormden, is nauwelijks meer te tellen.

Meest recente slachtoffer was de 45 jaar oude Emmy-award winnende journalist Christopher Sign. Zijn onderzoek naar de pogingen van Bill om het ministerie van Justitie en de FBI het emailschandaal van zijn vrouw onder tafel te laten moffelen zou in 2016 hebben bijgedragen aan Hillary’s verkiezingsnederlaag. Volgde hun wraak op 14 juni 2021, toen Sign, die al de nodige bedreigingen had gehad, dood werd aangetroffen?

Vermoedelijk hoeven de meeste regeringsleiders echter niet te worden vermoord, maar worden ze bijvoorbeeld gechanteerd met heimelijk gefilmd materiaal zoals de gezelfmoorde Jeffrey Epstein dat op zijn ‘pedo eiland’ deed. Deze methode is nog eenvoudiger en vooral veel doeltreffender: zoek de zwakte van het doelwit (meestal iets seksueels), verleid zo iemand tot iets illegaals (bijvoorbeeld seks met minderjarigen), maak daar stiekem opnames van, en je kunt die persoon voor altijd maken of breken, en feitelijk laten doen wat je wilt.

Hoe loopt deze frontale, finale aanval op het voortbestaan van de mensheid af?

Kan er nog enige twijfel over bestaan, dat degenen die deze agenda uitvoeren, die door diverse topwetenschappers, artsen en andere experts wordt gekarakteriseerd als massamoord, genocide, depopulatie, een oorlog tegen de mensheid en tegen God, ook maar een seconde zullen aarzelen om mensen die hun Covid injecties blijven weigeren op den duur te arresteren, op te sluiten en in gevangenissen of kampen ‘weg te werken’?

We waarschuwen op deze site al vele jaren voor een herhaling van het drama uit de jaren ’30 en ’40, maar nu op wereldschaal, en met een veelvoud van het aantal slachtoffers van toen. Het lijkt mij overduidelijk dat dezelfde bedwelmende geest van diepe duisternis en intense mensenhaat, die de Nazi’s tot hun onuitsprekelijke misdaden bracht, zich met dezelfde tactieken opnieuw meester heeft gemaakt van een aantal zeer machtige en invloedrijke personen, die in onze tijd leiding geven aan organisaties zoals de WHO – volgens Sigrid Kaag een ‘belangrijke partner’ van Nederland – , het WEF en de Gavi alliantie.

Als de mensheid deze frontale finale aanval op zijn gezondheid en voortbestaan weet te overleven, dan is het niet ondenkbaar dat deze organisaties in retrospect de World Hell Organization, het World Extermination Forum, en de Genocide Alliance for Vaccine Injections zullen worden genoemd, wier leiders en medewerkers voor een – deze keer hopelijk wèl eerlijk verlopend* – Nürnberg tribunaal zullen worden gesleept.

(* Er werden een handjevol schuldigen berecht, maar de meeste top Nazi’s ontsprongen de dans en werden met geallieerde hulp naar de Verenigde Staten of Zuid Amerika gebracht, waar ze hun werk gewoon konden voortzetten, en niet zelden de hand hadden in de opbouw van dezelfde organisaties die nu de controle over een groot deel van de wereld hebben.)

Ingrijpen van God?

Als u zich afvraagt of ik niet hoop op ingrijpen van God, dan zeg ik aan de ene kant ‘ja natuurlijk’, maar wil ik u tegelijkertijd ook iets ter overdenking meegeven. Enige jaren geleden vertelde een vrouw, die tijdens de Balkan oorlog de door het Westen gesteunde genocide op de Bosnisch- Servische christenen had overleefd, mij haar indrukwekkende en schokkende getuigenis over hoe de meeste gelovigen tijdig hadden kunnen vluchten voor de moordeskaders, maar gewoon in huizen bleven, biddend en vertrouwend dat God hen wel zou beschermen of redden.

Deze mensen werden allemaal – mannen, vrouwen, kinderen en baby’s – op de meeste gruwelijke wijze vermoord.

 

Xander

(1) Hal Turner

Zie ook o.a.:

16-04: Waarom is de WHO, met deze lange lijst van blunders, een ‘belangrijke partner’ van Nederland?

2019:

07-12: Israëlische ex-spion: Epstein werd gebruikt door Mossad om politici af te persen (‘Hij nam foto’s van politici die het met 14 jarige meisjes deden’ – Clintons logen wéér, waren vaste gasten op Epsteins landgoed in New Mexico)
08-11: ABC hield 3 jaar lang uitzending over pedo Epstein tegen om Clintons te beschermen
31-10: Beroemde forensische expert zegt dat Jeffrey Epstein inderdaad werd vermoord
17-08: Moord op Epstein niet los te zien van naderende instorting Westerse financiële systeem
15-08: Vermoorde Epstein had schilderij van Bill Clinton in blauwe jurk en rode hoge hakken
10-08: Kindermisbruiker Epstein dood: Wéér een uitermate verdachte zelfmoord in de Clinton kring
13-07: Drone opnames van Epsteins ‘Pedo Eiland’: ‘Wat doet Bill Clinton hier met twee jonge meisjes?’
09-07: Flashback: Bill Clinton 26 keer aan boord van Jeffrey Epsteins ‘Lolita Express’
18-04: ‘Justitie heeft bewijs van illegale donaties seksslavinnen sekte aan campagne Hillary Clinton’ (/ Lange lijst van ‘waar rook is, is vuur’ aanwijzingen van nauwe betrokkenheid Clinton kliek met internationale pedo kringen)
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-pizzagate te saboteren (/ Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *