‘Dit heb ik nog nooit gezien’


Een Italiaanse neurochirurg die een operatie heeft uitgevoerd bij een 18-jarig meisje dat na haar coronavaccin is gestorven, claimt dat hij nog nooit een brein had gezien dat zo ernstig ontstoken was.

De 18-jarige Camilla Canepa uit Italië kreeg het AstraZeneca-vaccin op 25 mei. Op 3 juni belandde ze op de spoedeisende hulp. Ze had last van hoofdpijn en fotofobie, wat betekent dat ze geen licht in haar ogen kon verdragen. Artsen konden op de CT-scan niets bijzonders vinden, waarna Camilla weer naar huis mocht.

Op 5 juni kwam de Italiaanse opnieuw op de spoedeisende hulp terecht. De trombose was de tweede keer wel zichtbaar. Ze werd overgebracht naar het San Martino-ziekenhuis in Genua. Gianluigi Zona, de directeur van de afdeling neurologie en neurotraumatologie was verbaasd toen hij de beelden van Camilla’s brein onder ogen kreeg.

Niet normaal

“Ik ben geen viroloog, epidemioloog of lijkschouwer, maar het was duidelijk voor mij dat we te maken hadden met iets wat niet normaal was,” zei Zona tegen Italiaanse media. Er werd voor gekozen om haar schedel te openen in een poging de druk te verlichten.

Het brein begon vervolgens bloed op te zuigen, iets wat Zona naar eigen zeggen nog nooit eerder had gezien. Alle veneuze sinussen waren verstopt geraakt, opnieuw een verschijnsel dat hij gedurende zijn lange carrière nog nooit eerder had waargenomen.

Onderzoek ingesteld naar bizarre dood

“De veneuze sinus is de rivier in het midden van een vallei waar allerlei stromen samenkomen,” zei Zona. “Als er in het midden een dam wordt gebouwd, zwelt de rivier aan en kan het water niet wegstromen via de zijrivieren, met als gevolg dat de druk stijgt.”

Er is een onderzoek ingesteld naar haar bizarre dood. Nadat Camilla en een aantal anderen waren gestorven, besloten de Italiaanse autoriteiten om AstraZeneca niet langer aan mensen onder de 60 jaar te geven.

[Infowars]

4.9
44
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *