Witte Huis gaat ‘aanvalsteams’ inzetten om kinderen te vaccineren


Nadat de regering-Biden had aangekondigd langs deuren te gaan om mensen te vaccineren, zei perschef van het Witte Huis Jen Psaki dat er ‘aanvalsteams’ zullen worden ingezet om te zorgen dat kinderen ingeënt worden.

Biden deed de aankondiging dinsdag:

Jen Psaki gaf hierop een toelichting:

Wat Psaki daarna zei, was zeer verontrustend. ‘Groepsimmuniteit is een achterhaald begrip’ en ‘aanvalsteams’ gaan langs deuren om ervoor te zorgen dat kinderen worden geïnjecteerd met dit experimentele goedje.

Aanvalsteams? Aanvalsteams?! Klinkt als een script voor een dystopische horrorfilm.

Medische gegevens van ongevaccineerden

Beleidsmakers reageerden fel op de aankondiging van Biden. Zo schrijft congreslid Dan Crenshaw: “Kom niet bij mij aan de deur. Jullie zijn mijn ouders niet. Jullie zijn de overheid. Maak het vaccin beschikbaar en laat mensen vrij om te kiezen. Waarom is dat toch zo moeilijk voor links?”

Senator Rand Paul voegde toe: “Nee. De overheid bepaalt niet wie gevaccineerd wordt. Geef niet toe aan de angstzaaiers.”

Mark Brnovich, minister van Justitie van Arizona, zei dat er aanwijzingen zijn dat de overheid beschikt over medische gegevens van ongevaccineerden, waaronder dus hun contactgegevens. Als dat klopt, is er sprake van een ernstige schending van de privacy en dat soort praktijken tolereren wij hier niet in Arizona, zei Brnovich, die president Biden hierover een brief heeft gestuurd.

[Summit News]

4.9
42
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *