Crisis nabij? ‘Tankstations drie merken in VS krijgen te horen dat brandstof op is en moeten sluiten’ – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Rusland dreigt met militaire reactie op Amerikaanse/NAVO provocaties in de Zwarte Zee – Putin: ‘Er komt geen WO-3 want het Westen weet dat ze die zullen verliezen’

—————————————————————————————————————————————–

Een volgende indicatie dat er mogelijk al spoedig iets groots staat te gebeuren is dat in de VS de tankstations van tenminste drie merken – Pilot/Flying J, CenEx en Love’s – te horen hebben gekregen dat hun volgende bevoorrading de laatste is, en ze moeten sluiten als hun tanks nog maar 10% gevuld zijn (1). De reden is nog onbekend, maar het is niet ondenkbaar dat dit te maken heeft met de door het World Economic Forum aangekondigde (false flag) cyberaanval op het financiële systeem, bedoeld om de ‘Great Reset’ – de communistische staatsgreep tegen het Westen – er hoe dan ook door te drukken, en zo het beginnende herstel van de economie onmiddellijk weer te verpletteren. Het openlijk gestelde doel van Klaus Schwab, een ‘fossielvrije’ economie met 35% tot 41% permanente werkloosheid, mag immers niet in gevaar komen doordat bedrijven en mensen weer normaal aan het werk gaan.

Een andere mogelijkheid is dat de jarenlange gewenste oorlog tegen Rusland, dat pertinent weigert om zich aan de Great Reset te onderwerpen, in gang gezet zou kunnen worden. De aanval van de heersende Westerse klimaat-vaccinsekte op de economie, samenleving en vrijheid van iedere wereldburger kan namelijk niet slagen als Rusland een van de twee grootste olieproducenten ter wereld kan blijven, en zo de rest van de wereld goedkope brandstof kan blijven leveren terwijl Europa en de Verenigde Staten economische zelfmoord plegen door volledig over te schakelen op peperdure, onbetrouwbare, ontoereikende en milieuverwoestende ‘groene’ energie.

VS voert militaire provocaties bij Rusland op

In het kader van de NAVO oefening Sea Breeze 2021 – zogenaamd bedoeld om Oekraïne te ‘ondersteunen’ en binnen het bondgenootschap te halen (wat een absolute rode lijn voor het Kremlin is)- voert de Amerikaanse marine zijn provocaties in de Zwarte Zee verder op door vlak voor Putins voordeur ‘essentiële’ marine oefeningen te houden, zogenaamd om ‘Russische agressie’ af te weren. Dat is net zo idioot als dat Rusland een vlooteenheid voor de kust van Florida laat oefenen om ‘Amerikaanse agressie’ af te schrikken.

‘Hier in de Zwarte Zee hebben we drie NAVO bondgenoten die klaar staan om te reageren op iedere vorm van Russische agressie,’ verklaarde Daniel Marzluff, commandant van het onderdeel van de Amerikaanse Zesde Vloot die daar actief is (2). Hij doelde daarbij op Roemenië, Bulgarije en Turkije. In Roemenië staan Amerikaanse radar- en raketafweersystemen opgesteld, dus dat land ligt bij een plotselinge oorlog met Rusland waarschijnlijk direct in de vuurlinie.

Daarmee speelt de NAVO doelbewust met vuur, want na het provocatieve incident met een Britse destroyer bij De Krim lieten de Russen weten dat ‘de volgende keer iedere bedreiging tot zinken zal worden gebracht‘. Ondertussen voert de Russische marine de eerste testen uit met de Belgogrod, een gigantische onderzeeër met nucleaire supertorpedo’s met een bereik van zo’n 10.000 kilometer. Het Westen, dat geen enkele verdediging tegen deze wapens heeft, is gewaarschuwd.

Putin: ‘Er komt geen WO-3 want het Westen weet dat ze die zullen verliezen’

President Vladimir Putin reageerde onlangs laconiek toen hem gevraagd werd of de Derde Wereldoorlog nu op het punt van uitbreken staat. ‘Nee,’ antwoordde hij. ‘Die komt er niet, want het Westen weet dat ze die zullen verliezen.’ Oorlogssimulaties van het Pentagon geven hem daar keer op keer in gelijk.

Het is slechts speculatie, maar misschien is zo’n oorlog winnen wel helemaal niet het doel van de Westerse klimaatglobalisten? De afbraak van onze ‘fossiele’ economie en vrije samenleving gaat hen mogelijk niet snel genoeg naar de zin. Wat werkt dan beter dan een grote oorlog uit te lokken en de boel (deels) kapot te laten schieten. Dan ruim je meteen het ‘teveel’ aan mensen op, schrap je in één klap alle nooit meer terug te betalen staatsschulden, en kun je het herstel aangrijpen om de maatschappij helemaal naar je eigen idee opnieuw vorm te geven.

Onmogelijk, denkt u? Niet volgens het Amerikaanse oppercommando US STRATCOM. Dat zei in het voorjaar dat nu serieus rekening wordt gehouden met het onvoorspelbaar uitbreken van een kernoorlog. De Amerikaanse luchtmacht generaal en opperbevelhebber van de alle NAVO strijdkrachten in Europa, Tod Wolters, verklaarde in februari 2020 letterlijk dat hij ‘een fan is van een flexibele eerste aanval’ met NAVO kernwapens op Rusland.

Ook een ‘beperkte kernoorlog’ betekent einde menselijke beschaving

Maar als er massaal kernwapens worden gebruikt, dan komt dat herstel er toch niet meer? Precies, maar dat is een optie waar de heersende Westerse elite geen rekening mee wenst te houden. Men gaat er vanuit dat het eventuele gebruik van kernwapens ‘beperkt’ zal blijven. Dat is levensgevaarlijke onzin, omdat ieder land bij het eerste gebruik van een vijandelijke kernbom onmiddellijk zijn hele arsenaal zal inzetten om te voorkomen dat dit bij een preventieve aanval wordt vernietigd, waardoor het geen tegenaanval meer kan uitvoeren en dus weerloos wordt.

Een kernoorlog waarbij de supermachten betrokken raken zal dus NOOIT beperkt blijven, en daarom het absolute einde betekenen van de menselijke beschaving. De met een Nobelprijs onderscheiden organisatie International Physicians for the Prevention of Nuclear War berekende in 2019 dat er bij 100 kernexplosies 15 tot 35 miljoen toen roet in de atmosfeer terecht komt, en er bij ‘slechts’ 5 miljoen ton roet al 2 miljard mensen de hongerdood zullen sterven.

Sommige figuren in de internationale klimaatbeweging lijken dat nog niet eens zo’n slecht idee te vinden: op 3 maart 2011 wezen we in een artikel namelijk op NASA wetenschappers die suggereerden dat een ‘beperkte’ kernoorlog met ‘niet meer dan 50 tot 100 kernbommen’ Global Warming zou kunnen stoppen en zou kunnen omdraaien in Global Cooling (die overigens reeds begonnen is, maar dat is een ander topic waar binnenkort weer een update over verschijnt).

Oorlogen gepland en uitgevoerd om wereldregering te kunnen vormen

‘Dat doen ze nooit’, zal de reactie van velen zijn. Nou, als u eens diep in de ontstaansgeschiedenis van de Tweede Wereldoorlog duikt, dan zult u ontdekken dat deze oorlog niet ‘toevallig’ uitbrak, maar ver van te voren aan beide kanten van de oceaan werd gepland, inclusief het einde van de oorlog en de oprichting van een reeds door de Nazi’s op touw gezette Europese Economische Unie en de Verenigde Naties, die als wegbereiders moesten gaan dienen voor een toekomstige wereldregering.

Een technocratische-communistische wereldregering, die met organisaties zoals de VN/WHO, het WEF, het IMF, het IPCC, de Wereldbank en de NAVO al lange tijd functioneert, en sinds 2020 aan zijn finale machtsgreep is begonnen. Twijfel er geen seconde aan dat deze elite niet zal aarzelen om voor een derde keer miljoenen mensen op te offeren, als dat noodzakelijk wordt geacht om hun perfide doelstellingen te verwezenlijken.

Om hen te stoppen en een andere koers in te slaan – en dat is nog steeds mogelijk, dus geef het niet op! – is massale bewustwording een dringend noodzakelijke eerste stap. Die zal er alleen niet komen zolang mensen weigeren deze gevaren onder ogen te zien, en blind de mainstream media blijven volgen en geloven. Dat zijn totaal gecontroleerde, cruciale propaganda instrumenten geworden, die met hun valse en extreem eenzijdige berichtgeving medeplichtig zijn aan de volkomen onnodige corona (systeem)crisis, en ook indien er op zekere dag onverhoopt toch een nieuwe wereldoorlog uitbreekt.

Sommige lezers hebben gevraagd om ‘ook eens goed nieuws’ te brengen. Dit IS het goede nieuws – niet wat betreft de inhoud, maar wel wat betreft de boodschap: mensen kunnen dit nieuws nog lezen, mensen kunnen er nog over nadenken en wakker worden, mensen kunnen nog steeds besluiten hier niet langer aan mee werken, en stappen te ondernemen naar een wereld die ECHT beter is, een sterk gedecentraliseerde en gedecollectiviseerde wereld waarin grote Big Tech, Big Pharma, Big Bank en Big Politics corporaties en instituten definitief van hun macht zijn gestript, en de focus ligt op vrijheid, directe democratie, zelfbeschikking, zelfontplooiing en echte gezondheid.

Misschien schop ik hiermee tegen een paar enkels aan, maar in een hoekje op de bank gaan zitten wachten op een of andere magische uitredding zal die wereld niet dichterbij brengen.

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

26-06: Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog
17-06: WEF topman Klaus Schwab verwacht eind 2021 massa ontslagen en volkswoede
23-06: Russische marine vuurt waarschuwingsschoten af op Britse destroyer bij De Krim
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
13-06: G7+EU kiezen op top in Engeland definitief voor koers die Westerse economie en democratie vernietigt
05-06: Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij (/ Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer)
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
24-04: Oekraïne weigert vredesoverleg met Rusland, dat legermacht volledig paraat houdt
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
19-04: Op rand van financiële systeemcrisis: IMF waarschuwt dat staatsschuld nog nooit zo hoog was
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
10-04: ‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Sven Hulleman: Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
12-03: Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

2019:
27-12: Top militaire analist in VS: NAVO heeft geen enkele defensie tegen nieuwe Russische wapens
05-12: NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
22-09: Kremlin boos op Amerikaanse generaal die dreigt met vernietiging Russische afweerraketten
26-05: NAVO beweert EU te verdedigen tegen ‘Russische inmenging’ Europese verkiezingen
09-04: ZDF journaal schokt kijkers met aankondiging oorlog tussen NAVO en Rusland
08-04: Poolse oud topgeneraal suggereert preventieve kernaanval op Rusland
12-03: Westen verliest alle Derde Wereldoorlog simulaties kansloos van Rusland en China
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op (/ NAVO verplicht tot oorlog tegen Rusland als Oekraïne lid wordt)

2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
26-10: Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *