Spaanse onderzoekers treffen ook grafeenoxide aan in ‘coronavaccin’ van AstraZeneca: ‘Troep’


Onderzoekers in Spanje hebben ook grafeenoxide aangetroffen in het coronavaccin van AstraZeneca. De analyse is uitgevoerd door een anonieme medewerker van een Spaanse universiteit.

Dr. José Luis Sevillano, één van de onderzoekers, zei dat het ‘coronavaccin’ gewoonweg geen vaccin kan zijn. “Je kunt iemand niet met zoiets injecteren. Er is troep in het vaccin gestopt.” Hij voegde toe: “Er is iets aan toegevoegd wat niet normaal is, het is gemanipuleerd.”

Je kunt hier beelden bekijken van grafeenoxide in het AstraZeneca-vacin.

Spike-eiwit is in werkelijkheid grafeen

Het onderzoek trok de aandacht van de Argentijnse geneticus dr. Luis Marcelo Martínez. Hij heeft een vraag voor alle artsen: “Denken jullie dat het nodig is om mensen te injecteren met grafeen om ze te beschermen tegen een coronavirus?”

Hij zei eind vorige maand tijdens een interview dat het spike-eiwit in werkelijkheid grafeen is dat schade toebrengt aan je cellen. Het grafeen veroorzaakt ontstekingen, cytokinestormen, trombose en schade aan de longen, aldus dr. Martínez.

98 tot 99 procent grafeenoxide

Eerder ontdekten de Spaanse onderzoekers grafeenoxide in het Pfizer-vaccin door het goedje onder een transmissie-elektronenmicroscoop te leggen. Het materiaal is verpakt in lipide nanodeeltjes zodat het cellen kan binnendringen. Een voorlopig rapport over hun bevindingen, dat is opgesteld door professor Pablo Campra Madrid van de Universiteit van Almería in Spanje, kan hier worden gevonden.

De onderzoekers schatten dat de coronavaccins voor 98 tot 99 procent uit grafeenoxide bestaan en zeggen dat mensen die de ‘prik’ nemen dus eigenlijk een dosis grafeenoxide krijgen ingespoten.

4.5
48
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *