De zin en de onzin – CommonSenseTV


Vaccins en corona: De zin en de onzin

Bijwerkingencentrum Lareb. 

Daar worden bijwerkingen en overlijdens na het coronavaccin gemeld. 

Niet allemaal, alleen zij die weten dat ze het kunnen melden of zij die het willen melden en die weten dat dat bij Lareb moet.

Niemand in de omgeving van mijn familie en vrienden in Nederland denkt er over na om naar Lareb te bellen. Ze kennen het vaak niet eens.

De cijfers zijn dus altijd minimaal en men kan er logischerwijs vanuit gaan dat de werkelijke cijfers hoger liggen.

Er wordt vaak gezegd dat vaccinaties minder slachtoffers oplevert dan corona zelf. Maar die uitspraak op zich slaat letterlijk als een tang op een varken. Trap NOOIT in die manipulatieve vergelijking.

Aan vaccins gaan mensen dood buiten de risicogroepen van corona (70+ en mensen met andere aandoeningen) en de vaccindoden en gewonden kennen geen risico of leeftijdsgroepen. Er gaan dus mensen aan dood die nooit dood hadden hoeven gaan en met hun vaccin ook geen anderen mensen beschermden. Dat is de grootste misleidende kolder die ze u aanpraten en dat zet ons tegen elkaar op!

Dat corona een echt niet veel voorstelt is echt vrij makkelijk te accepteren. Lees de cijfers. Begrijp de cijfers.

Een stuk uit het artikel van het Leidsch Dagblad:

Lareb maakte ook bekend dat er in totaal tot nu toe 448 meldingen van overlijden na een coronavaccinatie zijn binnengekomen. Dat zijn er 39 meer dan twee weken geleden. Het gaat om 263 mensen van 80 jaar of ouder, 132 personen tussen de 65 en 79 jaar en 51 onder de 65 jaar. Van twee personen is de precieze leeftijd niet bekend.

In totaal ontving de organisatie tot dusver 93.453 meldingen van mogelijke bijwerkingen, de meeste na de eerste vaccinatie. De meest gemelde bijwerkingen zijn hoofdpijn, ‘je niet lekker voelen’, spierpijn, vermoeidheid, rillingen, pijn op de prikplek, koorts, misselijkheid, gewrichtspijn en zwelling op de prikplek. 

Hier is het hele artikel:
https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20210706_9342138

ALLE gevallen onder de 70 (onder de risicogroepen) die overlijden aan het vaccin zijn onnodig. Zij kunnen niet doodgaan aan corona.

Wanneer er 448 meldingen zijn van overlijden en er zitten daar 132 personen tussen van 65-79 jaar en 51 onder de 65 jaar dan gaat er iets niet goed. Want laatstgenoemde groep mensen overlijdt normaal gesproken al helemaal niet aan covid. En er zitten dus ook kinderen tussen de vaccindoden. In Nederland nog niet omdat we nog niet begonnen zijn met deze waanzinnige misdaad maar in andere landen wel.

Nogmaals, de gemiddelde leeftijd van coronadoden is 83 jaar (!).

De grote aantallen coronadoden in Nederland en wereldwijd komen voort uit DIE groep mensen.

De groep die de leeftijd hebben bereikt van de algemene levensverwachting, 83 jaar gemiddeld, en een aantal zeventigers.

Maar niet teveel zeventigers want om aan het gemiddelde van 83 te komen moet je daartegenover dan weer mensen van boven de 90 en zelfs boven de 100 hebben om aan dat gemiddelde te komen.

Simpele basis van kansberekening en gemiddelden in context zetten. Dus alles onder de 80 is sporadisch, onder de 70 zeer sporadisch en de rest vrijwel onmogelijk, op een enkele uitzondering na die je altijd zult hebben. En reken maar dat de media dat uitvergroten.

Doen jullie ook met vaccindoden kun je dan zeggen? Ja, maar die doden zijn dus onnodig en mensen hebben bloed aan hun handen omdat ze dit weten. En haal je al de bejaarde mensen die 9 van de 10 keer MET zeer ernstige ziektes op de achtergrond en dus in principe een natuurlijke dood zijn overleden, van het totaal aantal coronadoden afhaalt dan houdt je er slechts een paar honderd over. Zie hun tabellen. Zie jun cijfers. En zo zullen er zeker meer doden zullen vallen aan vaccins dan aan corona.

Het is echt heel simpel. Vandaar dat we hier direct in maart 2020 al schreven dat dit niet is zoals het ons wordt voorgeschoteld en dat we werden misleid. Het kostte veel lezers in het begin, heel begrijpelijk, maar cijfers liegen niet.

DAAROM kwam de Portugese rechter met het oordeel dat er maar 172 coronadoden zijn geweest i.p.v. 17.000 in dat land.

Maar er gaan daar meer dan 172 doden vallen door de vaccins. Die voorspelling durf ik al wel te doen. In alle leeftijdsgroepen.

Waaronder kinderen, gezonde ouders, jongeren, ouderen. Alles- De chronische bijwerkingen die iemand zijn of haar leven kapot maken nog niet eens meegerekend. Laat staan verder kijkend wat het op lange termijn aanricht.

Als een persoon overlijdt op 40-jarige leeftijd aan corona dan moet daar een persoon van 126 aan te pas komen om het gemiddelde weer op 83 jaar te brengen, zoals de officiële cijfers laten zien.

Dat kan natuurlijk niet, vrijwel niemand wordt 120 maar ik hoop dat u begrijpt wat ik hier mee wil zeggen. Er kunnen vrijwel geen jongeren, en ook geen mensen tussen de 50 en 70, overlijden aan corona omdat je anders nooit meer aan dat officiële gemiddelde toekomt van 83 jaar.

Als 83 jaar de gemiddelde leeftijd is dan kunnen er niet al teveel mensen tussen de 70 jaar en 80 jaar sterven aan corona. Want dan moeten er net zoveel mensen zijn van dik in de 90 of 100 aan overlijden om weer tot dat gemiddelde te komen.

“Ja maar ik ken iemand…”. Ja, zeer uitzonderlijk. Zoals met alle virussen. Maar dan ook zeer uitzonderlijk. Niet iets om zulke idiote maatregelen te nemen en ons te onderdrukken en rechten af te pakken.

Dan komt nóg een heel belangrijk feit bovenop.

Meer dan 9 van de 10 mensen die overlijden aan corona, overlijdt aan andere heftige aandoeningen. De natuur regelt het zo dat een virus het vaak “afmaakt”. Hoe triest ook. Het is het leven. Die mensen kún je niet rekenen als griepdode, coronadode of influenzadode. Die overlijden aan longkanker, hart- en vaatziektes en andere vreselijke aandoeningen. Meer dan 9 van de 10 wereldwijd.  Er blijft daadwerkelijk niets over van wérkelijke directe coronadoden. Minder dan 10%.

Het is ook daarom dat we nooit TV-programma´s zien vol met coronaslachtoffers of de nabestaanden daarvan.

De schok is ook veel kleiner omdat die overleden een leeftijd hadden bereikt die respectabel is én, nogmaals,  meer dan 9 van de 10 was al doodziek. Er verandert dus in wezen niets in ons dagelijks leven en we merken niets.

We merken wel wat: De gecreëerde realiteit door media en overheid. De maatregelen waar we iedere dag mee geconfronteerd worden.

Als we nu een griepje krijgen schieten we ineens direct in de stress hebben want “het zal toch niet”… En ja, dan krijg je het extra benauwd als je in angst leeft.

Of je komt met een kuchje een ziekenhuis binnen en ze plaatsen je direct aan de beademing, zoals in het begin. Ja, dan wordt je wel bang en dan wordt het ook gevaarlijk. Dat was een grove fout.

Maar de cijfers mensen, de cijfers na ruim 500 dagen laten zien dat we in een illusie leven. Een grote leugen.

Daar kan niemand omheen.

Ik denk dat we wel iets anders hadden kunnen verzinnen om die ouderen te beschermen in plaats van lockdowns, vaccins, anderhalve meter afstand, muilkorven op, ouderen weg laten kwijnen, avondklokken, ondernemers naar de afgrond helpen en vul de lijst maar aan, niet? Dat hadden wij beschaafde Nederlanders onderling veel beter gedaan dan de terreurmaatregelen van de regering.

En zeg niet dat maatregelen helpen. Overal, OVERAL, waar geen maatregelen waren is er niets aan de hand. Ze doen het, logischerwijs, zelfs beter.

Logisch want zij hebben de gevolgen van de maatregelen niet hoeven te ondergaan. Die maatregelen maken veel mensen kapot.

Welke spookverhalen u ook hoort. Er gebeuren heel veel nare dingen in het leven om ons heen en soms met onszelf.  Nu wordt dat allemaal op de coronahoop gegooid. En wij zijn de schuldigen. Dat moet voor iedereen duidelijk zijn namens de overheden en de media. Zolang WIJ als burgers maar de schuldigen zijn en onszelf gaan zien als een gevaar dan houden ze ons onder de duim omdat mensen zich voor zichzelf gaan schamen en anderen er dus ook op aan gaan vallen.

En zo hobbelen we van crisis naar crisis totdat we alles hebben opgegeven, niets meer bezitten en volledig gecontroleerd worden terwijl er niets makkelijker is dan even goed naar de cijfers te kijken om te beseffen dat we belazerd worden.

Nogmaals het overzicht dat het misschien dan duidelijker maakt… En al verdriedubbel je deze coronacijfers. Het blijft niets. Een verkoudheidsvirus dat meestal het laatste zetje geeft. Of dat nou corona heet of influenza of de griep, het maakt niet uit. Het enige wat theoretisch zou kunnen is dat corona meer pijn of lijden oplevert. Maar ik betwijfel het… Het bestaan ervan überhaubt, maar daar mag nog over getwist worden. Maar verder?  Niets aan het handje!

“Maar als u bij mijn gevaccineerde oma komt dan bent u een gevaar voor haar!” Dan is er iets goed mis met het vaccin, niet? Ze is toch beschermd? Nog een reden om het niet te nemen.

We zijn volwassen mensen en wij kunnen zelf heel goed rekening met elkaar houden. Maakt u zich maar geen zorgen. We letten er echt wel op wanneer we bij ouderen op bezoek gaan. Hebben we geen terreuroverheid voor nodig. Die maakt meer kapot dan je lief is. Er is geen pandemie terug te vinden in de cijfers. Ja, in 2014 en 2018. Een grieppandemie. Waar de gemiddelde leeftijd van overlijden 65 jaar was i.p.v. 83 jaar. Maar ook daar hebben we mee moeten leven en dat ging prima!

Dus stop met alle onzin, stop met het opvolgen van die maatregelen en trek als les dat we met onze ouderen best wat verstandiger om kunnen gaan tijdens het griepseizoen. Door uit de buurt te blijven of door zelf wat maatregelen te nemen wanneer we de mensen die ons het leven hebben gegeven, op hun oude dag bezoeken.

Want de overheid sluit ze op en dat is alles behalve bevorderlijk voor hun levensduur, nog niet te spreken over het verdriet wat deze mensen hebben (gehad).

LEES OOK:

Hoe verzorgingstehuizen ongestraft gijzelen en straffen en autoriteiten wegkijken – Deel 1

5
10
Stemmen

Artikelbeoordeling

Source link

De zin en de onzin – CommonSenseTV


Vaccins en corona: De zin en de onzin

Bijwerkingencentrum Lareb. 

Daar worden bijwerkingen en overlijdens na het coronavaccin gemeld. 

Niet allemaal, alleen zij die weten dat ze het kunnen melden of zij die het willen melden en die weten dat dat bij Lareb moet.

Niemand in de omgeving van mijn familie en vrienden in Nederland denkt er over na om naar Lareb te bellen. Ze kennen het vaak niet eens.

De cijfers zijn dus altijd minimaal en men kan er logischerwijs vanuit gaan dat de werkelijke cijfers hoger liggen.

Er wordt vaak gezegd dat vaccinaties minder slachtoffers oplevert dan corona zelf. Maar die uitspraak op zich slaat letterlijk als een tang op een varken. Trap NOOIT in die manipulatieve vergelijking.

Aan vaccins gaan mensen dood buiten de risicogroepen van corona (70+ en mensen met andere aandoeningen) en de vaccindoden en gewonden kennen geen risico of leeftijdsgroepen. Er gaan dus mensen aan dood die nooit dood hadden hoeven gaan en met hun vaccin ook geen anderen mensen beschermden. Dat is de grootste misleidende kolder die ze u aanpraten en dat zet ons tegen elkaar op!

Dat corona een echt niet veel voorstelt is echt vrij makkelijk te accepteren. Lees de cijfers. Begrijp de cijfers.

Een stuk uit het artikel van het Leidsch Dagblad:

Lareb maakte ook bekend dat er in totaal tot nu toe 448 meldingen van overlijden na een coronavaccinatie zijn binnengekomen. Dat zijn er 39 meer dan twee weken geleden. Het gaat om 263 mensen van 80 jaar of ouder, 132 personen tussen de 65 en 79 jaar en 51 onder de 65 jaar. Van twee personen is de precieze leeftijd niet bekend.

In totaal ontving de organisatie tot dusver 93.453 meldingen van mogelijke bijwerkingen, de meeste na de eerste vaccinatie. De meest gemelde bijwerkingen zijn hoofdpijn, ‘je niet lekker voelen’, spierpijn, vermoeidheid, rillingen, pijn op de prikplek, koorts, misselijkheid, gewrichtspijn en zwelling op de prikplek. 

Hier is het hele artikel:
https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20210706_9342138

ALLE gevallen onder de 70 (onder de risicogroepen) die overlijden aan het vaccin zijn onnodig. Zij kunnen niet doodgaan aan corona.

Wanneer er 448 meldingen zijn van overlijden en er zitten daar 132 personen tussen van 65-79 jaar en 51 onder de 65 jaar dan gaat er iets niet goed. Want laatstgenoemde groep mensen overlijdt normaal gesproken al helemaal niet aan covid. En er zitten dus ook kinderen tussen de vaccindoden. In Nederland nog niet omdat we nog niet begonnen zijn met deze waanzinnige misdaad maar in andere landen wel.

Nogmaals, de gemiddelde leeftijd van coronadoden is 83 jaar (!).

De grote aantallen coronadoden in Nederland en wereldwijd komen voort uit DIE groep mensen.

De groep die de leeftijd hebben bereikt van de algemene levensverwachting, 83 jaar gemiddeld, en een aantal zeventigers.

Maar niet teveel zeventigers want om aan het gemiddelde van 83 te komen moet je daartegenover dan weer mensen van boven de 90 en zelfs boven de 100 hebben om aan dat gemiddelde te komen.

Simpele basis van kansberekening en gemiddelden in context zetten. Dus alles onder de 80 is sporadisch, onder de 70 zeer sporadisch en de rest vrijwel onmogelijk, op een enkele uitzondering na die je altijd zult hebben. En reken maar dat de media dat uitvergroten.

Doen jullie ook met vaccindoden kun je dan zeggen? Ja, maar die doden zijn dus onnodig en mensen hebben bloed aan hun handen omdat ze dit weten. En haal je al de bejaarde mensen die 9 van de 10 keer MET zeer ernstige ziektes op de achtergrond en dus in principe een natuurlijke dood zijn overleden, van het totaal aantal coronadoden afhaalt dan houdt je er slechts een paar honderd over. Zie hun tabellen. Zie jun cijfers. En zo zullen er zeker meer doden zullen vallen aan vaccins dan aan corona.

Het is echt heel simpel. Vandaar dat we hier direct in maart 2020 al schreven dat dit niet is zoals het ons wordt voorgeschoteld en dat we werden misleid. Het kostte veel lezers in het begin, heel begrijpelijk, maar cijfers liegen niet.

DAAROM kwam de Portugese rechter met het oordeel dat er maar 172 coronadoden zijn geweest i.p.v. 17.000 in dat land.

Maar er gaan daar meer dan 172 doden vallen door de vaccins. Die voorspelling durf ik al wel te doen. In alle leeftijdsgroepen.

Waaronder kinderen, gezonde ouders, jongeren, ouderen. Alles- De chronische bijwerkingen die iemand zijn of haar leven kapot maken nog niet eens meegerekend. Laat staan verder kijkend wat het op lange termijn aanricht.

Als een persoon overlijdt op 40-jarige leeftijd aan corona dan moet daar een persoon van 126 aan te pas komen om het gemiddelde weer op 83 jaar te brengen, zoals de officiële cijfers laten zien.

Dat kan natuurlijk niet, vrijwel niemand wordt 120 maar ik hoop dat u begrijpt wat ik hier mee wil zeggen. Er kunnen vrijwel geen jongeren, en ook geen mensen tussen de 50 en 70, overlijden aan corona omdat je anders nooit meer aan dat officiële gemiddelde toekomt van 83 jaar.

Als 83 jaar de gemiddelde leeftijd is dan kunnen er niet al teveel mensen tussen de 70 jaar en 80 jaar sterven aan corona. Want dan moeten er net zoveel mensen zijn van dik in de 90 of 100 aan overlijden om weer tot dat gemiddelde te komen.

“Ja maar ik ken iemand…”. Ja, zeer uitzonderlijk. Zoals met alle virussen. Maar dan ook zeer uitzonderlijk. Niet iets om zulke idiote maatregelen te nemen en ons te onderdrukken en rechten af te pakken.

Dan komt nóg een heel belangrijk feit bovenop.

Meer dan 9 van de 10 mensen die overlijden aan corona, overlijdt aan andere heftige aandoeningen. De natuur regelt het zo dat een virus het vaak “afmaakt”. Hoe triest ook. Het is het leven. Die mensen kún je niet rekenen als griepdode, coronadode of influenzadode. Die overlijden aan longkanker, hart- en vaatziektes en andere vreselijke aandoeningen. Meer dan 9 van de 10 wereldwijd.  Er blijft daadwerkelijk niets over van wérkelijke directe coronadoden. Minder dan 10%.

Het is ook daarom dat we nooit TV-programma´s zien vol met coronaslachtoffers of de nabestaanden daarvan.

De schok is ook veel kleiner omdat die overleden een leeftijd hadden bereikt die respectabel is én, nogmaals,  meer dan 9 van de 10 was al doodziek. Er verandert dus in wezen niets in ons dagelijks leven en we merken niets.

We merken wel wat: De gecreëerde realiteit door media en overheid. De maatregelen waar we iedere dag mee geconfronteerd worden.

Als we nu een griepje krijgen schieten we ineens direct in de stress hebben want “het zal toch niet”… En ja, dan krijg je het extra benauwd als je in angst leeft.

Of je komt met een kuchje een ziekenhuis binnen en ze plaatsen je direct aan de beademing, zoals in het begin. Ja, dan wordt je wel bang en dan wordt het ook gevaarlijk. Dat was een grove fout.

Maar de cijfers mensen, de cijfers na ruim 500 dagen laten zien dat we in een illusie leven. Een grote leugen.

Daar kan niemand omheen.

Ik denk dat we wel iets anders hadden kunnen verzinnen om die ouderen te beschermen in plaats van lockdowns, vaccins, anderhalve meter afstand, muilkorven op, ouderen weg laten kwijnen, avondklokken, ondernemers naar de afgrond helpen en vul de lijst maar aan, niet? Dat hadden wij beschaafde Nederlanders onderling veel beter gedaan dan de terreurmaatregelen van de regering.

En zeg niet dat maatregelen helpen. Overal, OVERAL, waar geen maatregelen waren is er niets aan de hand. Ze doen het, logischerwijs, zelfs beter.

Logisch want zij hebben de gevolgen van de maatregelen niet hoeven te ondergaan. Die maatregelen maken veel mensen kapot.

Welke spookverhalen u ook hoort. Er gebeuren heel veel nare dingen in het leven om ons heen en soms met onszelf.  Nu wordt dat allemaal op de coronahoop gegooid. En wij zijn de schuldigen. Dat moet voor iedereen duidelijk zijn namens de overheden en de media. Zolang WIJ als burgers maar de schuldigen zijn en onszelf gaan zien als een gevaar dan houden ze ons onder de duim omdat mensen zich voor zichzelf gaan schamen en anderen er dus ook op aan gaan vallen.

En zo hobbelen we van crisis naar crisis totdat we alles hebben opgegeven, niets meer bezitten en volledig gecontroleerd worden terwijl er niets makkelijker is dan even goed naar de cijfers te kijken om te beseffen dat we belazerd worden.

Nogmaals het overzicht dat het misschien dan duidelijker maakt… En al verdriedubbel je deze coronacijfers. Het blijft niets. Een verkoudheidsvirus dat meestal het laatste zetje geeft. Of dat nou corona heet of influenza of de griep, het maakt niet uit. Het enige wat theoretisch zou kunnen is dat corona meer pijn of lijden oplevert. Maar ik betwijfel het… Het bestaan ervan überhaubt, maar daar mag nog over getwist worden. Maar verder?  Niets aan het handje!

“Maar als u bij mijn gevaccineerde oma komt dan bent u een gevaar voor haar!” Dan is er iets goed mis met het vaccin, niet? Ze is toch beschermd? Nog een reden om het niet te nemen.

We zijn volwassen mensen en wij kunnen zelf heel goed rekening met elkaar houden. Maakt u zich maar geen zorgen. We letten er echt wel op wanneer we bij ouderen op bezoek gaan. Hebben we geen terreuroverheid voor nodig. Die maakt meer kapot dan je lief is. Er is geen pandemie terug te vinden in de cijfers. Ja, in 2014 en 2018. Een grieppandemie. Waar de gemiddelde leeftijd van overlijden 65 jaar was i.p.v. 83 jaar. Maar ook daar hebben we mee moeten leven en dat ging prima!

Dus stop met alle onzin, stop met het opvolgen van die maatregelen en trek als les dat we met onze ouderen best wat verstandiger om kunnen gaan tijdens het griepseizoen. Door uit de buurt te blijven of door zelf wat maatregelen te nemen wanneer we de mensen die ons het leven hebben gegeven, op hun oude dag bezoeken.

Want de overheid sluit ze op en dat is alles behalve bevorderlijk voor hun levensduur, nog niet te spreken over het verdriet wat deze mensen hebben (gehad).

LEES OOK:

Hoe verzorgingstehuizen ongestraft gijzelen en straffen en autoriteiten wegkijken – Deel 1

5
10
Stemmen

Artikelbeoordeling

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *