Waarom krijgen zoveel mensen ‘per ongeluk’ zoutoplossing in plaats van coronavaccin?


In Amerika en Canada, maar ook in Europa krijgen sommige mensen die een afspraak maken voor een coronavaccinatie ‘per ongeluk’ een zoutoplossing toegediend. In maart dit jaar kwamen enkele inwoners van Richmond in de staat Virginia tot de ontdekking dat ze geen coronavaccin hadden gekregen, maar een zoutoplossing.

Ook een kliniek in Minnesota had sommige patiënten een zoutoplossing gegeven. In april gaf een apotheek in North Carolina een aantal mensen een zoutoplossing in plaats van een coronavaccinatie. Diezelfde maand werden ook sommige Canadezen geïnjecteerd met een zoutoplossing. En in juni kregen mensen in South Carolina een zoutoplossing in plaats van het coronavaccin.

Hoe zit dat?

Elke dag duiken er steeds meer berichten op over mensen die na de vaccinatie last krijgen van ernstige bijwerkingen. Is het mogelijk dat sommige mensen een placebo toegediend krijgen om het aandeel negatieve bijwerkingen terug te dringen?

Toen twee YouTubers, een Aziatische man en zwarte vrouw, in december 2020 het coronavaccin wilden halen, probeerde de apotheker de Aziatische man een ander vaccin te geven dan de zwarte vrouw. Hoe zit dat?

Frankrijk

Het gebeurt ook dichter bij huis. Zo kregen 140 Fransen in de stad Épernay in april een zoutoplossing in plaats van het Pfizer-vaccin, schreef NU.nl. Hoe ‘het fout kon gaan’, is niet bekendgemaakt. “Direct nadat we erachter waren gekomen, zijn we een onderzoek gestart,” zo liet het ziekenhuis in de nabijgelegen stad Reims weten, dat de leiding heeft over het vaccinatiecentrum in Épernay.

[Infowars]

4.8
25
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *