voormalig Pfizer-VP Mike Yeadon heeft er genoeg van en gaat helemaal los


Mike Yeadon, een voormalig vice-president van vaccinmaker Pfizer, heeft er genoeg van. Hij liet zich tijdens The Awakening World Truth Summit helemaal gaan. “Ik ben boos omdat er heel erg misbruik wordt gemaakt van mensen. Ze worden bang gemaakt. Het is verschrikkelijk,” zei hij.

Hij kan maar niet begrijpen dat artsen alles geloven wat hen wordt verteld. “Ze behandelen hun patiënten niet, doen alsof mondkapjes hen beschermen, doen alsof de PCR-test werkt en zetten prikken terwijl de meesten het vaccin niet nodig hebben,” aldus Yeadon.

We gaan tussen de criminelen en onze kinderen staan

“Jullie maken me ziek. Jullie hypocriete, dwaze, domme mensen. Stop ermee,” ging hij verder. Tegen het onschuldige volk zei hij: “Gooi je mondkapjes weg, pak mensen vast en geef ze een knuffel en een zoen, je raakt niet besmet met iets. Zeg: we hebben er genoeg van en gaan tussen de criminelen en onze kinderen staan. Dat is wat jullie moeten doen.”

“Geen geweld, sla de handen ineen en zeg tegen de rest: het zijn allemaal leugens en vandaag komt daar een einde aan,” zei Yeadon. “Je kunt vandaag nog teruggaan naar het oude normaal.”

Je moet doodsbang zijn voor je overheid

Hij zei eerder dat je niet bang hoeft te zijn voor het virus. “Je moet doodsbang zijn voor je overheid. Wees niet bang voor het virus, het is zo goed als verdwenen. Jullie moeten je vrijheden terugpakken.”

Yeadon wees erop dat ze deze vrijheden niet vrijwillig zullen teruggeven omdat ze nooit op legitieme wijze van je zijn afgenomen. “Het is nooit nodig geweest om in lockdown te gaan. Lockdowns werken niet. Ze hebben je verkeerd voorgelicht over de ernst van het virus, je de toegang tot effectieve behandelingen ontzegd en vervolgens blootgesteld aan hele gevaarlijke vaccins.”

4.8
52
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *