‘Kijk, daar komt de aap uit de mouw’


Het virus gaat niet meer weg, zei Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, aan tafel bij Humberto. “Het zou dus ook zo kunnen zijn dat je tegen herhaalde vaccinaties aanzit,” zei Kuipers. “We kijken nu heel blij als je eenmaal Janssen of tweemaal één van de andere vaccins hebt gehad, dan ben je klaar.”

Volgens Kuipers zou het ‘goed kunnen’ dat je daarna opnieuw geprikt moet worden, wellicht zelfs één keer per jaar. “Omdat de effectiviteit langzaam afneemt, of omdat er varianten komen waartegen de vaccins minder goed beschermen.”

Wie pakt ze aan?

“Kijk, daar komt de aap uit de mouw,” reageert politicus Bas Filippini. “De vaccindealers gaan voor de jaarlijkse maximale omzet. Wie pakt ze aan?”

Huisarts Els van Veen vraagt zich hardop af: “Wat verdient de heer Kuipers met dit optreden? Soms net zoveel als Famke Louise betaald kreeg om #IkDoeNietMeerMee in te slikken? Schandalig dit.”

Medische apartheidsstaat

“Voor de duidelijkheid: Kuipers is een maag-darm-leverarts. Een coronavirus is een luchtwegvirus dat bij jonge mensen hoogstens wat verkoudheid geeft. Het gaat inderdaad niet meer weg, maar het eigen immuunsysteem kan het prima aan,” licht de huisarts toe.

Carola Dieudonné vat samen: “Welkom in de medische apartheidsstaat, waarin je herhaaldelijk gevaccineerd wordt met experimentele injecties, in de gaten gehouden wordt via je QR-code en gediscrimineerd wordt als je het niet doet!”

4.8
68
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *