‘CDA werkt keihard om The Great Reset te implementeren’


‘Boerenpartij’ CDA stelt voor het eerst dat de veestapel kleiner moet worden. De stikstofuitstoot moet sneller omlaag dan het kabinet wil en dat heeft onvermijdelijk gevolgen voor de intensieve veehouderij, schrijft de partij in een nieuwe landbouwvisie.

De partij wilde de komende jaren jaarlijks 1,5 tot 2 miljard euro investeren in ‘nieuwe landbouw’. Volgens de stikstofwet moet de stikstofuitstoot in 2035 gehalveerd zijn, maar het CDA vindt dat die doelstelling in 2030 gehaald moet worden. Welkom in 2030: You will own nothing, and you will be happy.

Loyaliteit van Hoekstra ligt bij het World Economic Forum

Het CDA komt van oudsher op voor de belangen van boeren en trekt er ook veel stemmen, maar de loyaliteit van Wopke Hoekstra ligt bij het World Economic Forum. Begin vorig jaar twitterde de CDA-leider dat hij zich aan het voorbereiden was op Davos om ‘wereldwijde uitdagingen’ te bespreken bij het WEF. Wat stond er onder meer op de agenda? Het ‘transformeren’ van voedselsystemen.

Forum voor Democratie reageert: “CDA werkt keihard om The Great Reset te implementeren. Het verraadt daarvoor wéér de traditionele achterban: boerenland zal worden gebruikt voor de realisering van de multiculturele stadstaat vol met windmolens. FVD verwerpt deze ordinaire grondpolitiek.”

Tristate City

De partij verwijst naar Tristate City, een model waarin Nederland samen met België en een deel van Duitsland één grote metropoolregio wordt.

Morgen gaan verschillende boerenorganisaties demonstreren tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Onder andere Agractie en Farmers Defence Force (FDF) doen mee.

4.9
44
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *