Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Fabrikant erkende daarnaast risico op besmetting met TSE (Creutzfeldt-Jakob) door vaccin, maar noemde dat ‘minimaal’

—————————————————————————————————————————————–

Spaanse universitaire researchers  (linkt werkt nu) hebben onder leiding van professor Pablo Campra Madrid het Pfizer vaccin onder diverse microscopen gelegd, en ontdekten daarbij weinig mRNA, maar een relatief grote hoeveelheid grafeenoxide nanodeeltjes (foto). Noch in de bijsluiters, noch in de officiële EMA documenten is daar iets van terug te vinden. Grafeenoxide wordt de afgelopen jaren onderzocht als veelbelovende drager voor stoffen zoals mRNA en DNA, die zouden kunnen worden gebruikt in experimentele geneesmiddelen en therapieën zoals ook de Covid-19 vaccins dat zijn. Grafeenoxide is in staat om mRNA langdurig te beschermen tegen afbraak, waardoor de genetische instructies zich door het hele menselijke lichaam kunnen verspreiden. Heeft Pfizer deze stof wellicht ‘stiekem’ in zijn Covid vaccin verwerkt? Veroorzaakt dit de magnetische verschijnselen die bij sommige gevaccineerden zouden zijn vastgesteld?

In 2016 werd in deze studie al geopperd dat grafeenoxide als een krachtig ‘nieuw vaccin nano-adjuvant’ kan worden gebruikt, al dan niet gecoat met het in vaccins breed toegepaste, maar steeds meer omstreden PEG (polyethyleenglycol) (link werkt nu).

Omstreden nieuwe adjuvanten en verschillen tussen testvaccin en ‘live’ vaccin

In het Public Assessment Report van het Covid-19 mRNA vaccin van het EMA staan onder meer twee ‘novel’ adjuvanten vermeld (ALC-0315 en (PEG) ALC-0159, pag.23) die nog niet eerder zijn gebruikt, en waarvan werkzaamheid en veiligheid nog niet bekend waren. Nog maar een paar jaar geleden werd het gebruik van ‘cationische lipiden’ zoals ALC-0315, waarmee mRNA/DNA in de menselijke cellen wordt afgeleverd, als veel te risicovol beschouwd vanwege de kans op ‘systemische toxiciteit’.

De EMA constateerde daarnaast ook ‘potentiële besmettingen’ van het vaccin met endotoxinen en vervulling met RNA/DNA restdeeltjes. Dat zou echter allemaal ‘binnen de normen’ blijven, maar waar zijn die normen op gebaseerd, aangezien het hier om een volstrekt nieuw type ‘vaccin’ gaat?

Tevens was er onzekerheid over de grootte van de tot expressie gebrachte spike proteïnen. Die bleken in de commerciële ‘live’ versie die nu bij miljarden mensen wordt ingespoten namelijk van iets andere grootte te kunnen zijn dan die van het ‘vaccin’ dat in het lab werd ontwikkeld en op zeer beperkte schaal op vrijwilligers werd uitgetest.

Daar gaan we weer: ‘de slager….’

Verder valt uit het rapport op te maken dat de EMA het vaccin een voorlopige goedkeuring gaf op basis van voornamelijk informatie van de fabrikant zelf (Pfizer).

Zo erkent de fabrikant bijvoorbeeld dat de gebruikte dierlijke hulpstoffen besmet kunnen zijn met TSE (Transmissible Spongiform Encephalopathy), een potentieel fatale hersenaandoening (pag.31). Eén van de gevreesde vormen van TSE is de ziekte van Creutzfeldt-Jakob, bekend als de ‘gekkekoeienziekte’ (BSE), dat toevallen, trillingen, slapeloosheid, dementie, psychose, verwarring en delirium veroorzaakt, en dodelijk kan zijn (Zie ook ons artikel van 9 april: 09-04: Human Microbiology Institute: Covid vaccins kunnen ALS, Creutzfeld-Jakob en Alzheimer veroorzaken).

Maar het EMA accepteerde bij voorbaat de verklaring van Pfizer dat dit risico slechts ‘minimaal’ zou zijn. Dat is alsof een slager naar de keurmeester gaat en hem zijn biefstuk laat proeven. ‘Vertrouw me maar, ik heb het zelf getest, en het is volkomen veilig. Ja, mijn klanten krijgen mogelijk een iets andere stukje vlees, maar dat maakt verder echt niet uit.’ Welke keurmeester geeft dan vervolgens gewoon het groene licht? Aangaande de experimentele Covid-19 ‘vaccins’ deden de ‘keurmeesters’ van het EMA dat in ieder geval wel.

Het zal duidelijk zijn dat de bovenstaande werkwijze er bij wijze van spreken om vráágt om te worden misbruikt, en om stoffen in de vaccins te stoppen die niet aan de instanties – laat staan aan de ontvangers – bekend worden gemaakt.

Zit er stiekem nòg een experimentele technologie in dit vaccin?

Als enkele jaren geleden al werd vastgesteld dat grafeenoxide ervoor kan zorgen dat mRNA beter beschermd wordt tegen afbraak, zodat het zich door door het hele lichaam naar alle organen kan verspreiden, dan is de vraag gerechtvaardigd of Pfizer inderdaad nòg een experimentele technologie in zijn vaccins heeft gestopt. Zou het PEG bestanddeel, dat wel wordt vermeld, ‘stiekem’ een grafeendeel bevatten, dat niet wordt vermeld?

Van grafeenoxide is verder vastgesteld dat het bepaalde magnetische eigenschappen kan hebben. Is dat misschien een verklaring voor de vreemde magnetische verschijnselen op de injectieplaats die bij meerdere gevaccineerde personen zouden zijn geconstateerd?

Schuld afschuiven op fabrikant nu eenvoudiger

Eén ‘voordeel’ voor politici en parlementariërs die op zeker moment hun geweten mogelijk niet langer tot zwijgen weten te brengen als blijkt dat er ontelbare mensen doodziek worden door deze vaccins: als grafeenoxide inderdaad stiekem in deze vaccins is gestopt, dan kan de schuld van het veroorzaken van al die zieken en doden simpelweg worden afgeschoven op de fabrikant.

Natuurlijk zou dat eveneens misleidend zijn, want beleidsmakers wisten heel goed van de enorme risico’s (link werkt nu) van de reeds vastgestelde ingrediënten, zoals experimenteel mRNA en de even experimentele PEGs. Het ongekend aantal vaccinatieslachtoffers in de EU, de VS en Groot Brittannië (officieel ruim 23.000 doden en honderdduizenden gewonden, stand half juni) onderstreept dat dit bewust genomen risico velen reeds fataal is geworden.

 

Xander

Zie ook o.a.:

02-07: Maakt dit 12 jarige meisje, dat ernstig gehandicapt raakte na Covid vaccinatie, mensen wakker?
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
25-06: Brits overheidsdocument schrijft dat meeste zieken en doden tijdens derde golf in augustus gevaccineerden zullen zijn
24-06: Update EU vaccinatie statistieken: 15.472 doden en bijna 600.000 met ernstige gevolgen
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
06-06: Nature Neuroscience studie toont aan dat spike proteïne alle delen van de hersenen kan binnendringen
09-04: Human Microbiology Institute: Covid vaccins kunnen ALS, Creutzfeld-Jakob en Alzheimer (/ Vaccinzombies’: Wordt de succesvolle serie ‘The Walking Dead’ de komende jaren op iets andere wijze realiteit? – IN Canada is reeds een mysterieuze hersenbeschadigende ziekte opgedoken)
07-03: Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:

08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
21-11: 21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch (/ Synthetische stof PEG in vaccins steeds controversiëler vanwege heftige tegenreacties immuunsysteem)
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *