Israël en VS voeren testen uit met krachtige microgolf- en laserwapens – Xandernieuws


De Russische
marine voert de eerste testen uit met de Belgogrod, die nucleaire
torpedo’s aan boord heeft die een bereik van maar liefst 10.000 km
zouden hebben. (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————–

Rusland test ander superwapen: ‘Putins City Killer’, een enorme onderzeeër met nucleaire torpedo’s met een bereik van 10.000 km. – Mensheid gaat door met wat ze historisch het beste kan: elkaar zo efficiënt mogelijk vernietigen

—————————————————————————————————————————————–

Mede dankzij science fiction films zoals Star Wars kondigde de Amerikaanse president Ronald Reagan in de jaren ’80 zijn ‘Strategische Defensie Initiatief’ (SDI) aan. Miljarden werden gestopt in de ontwikkeling van laserwapens, met name om binnenkomende kernraketten te kunnen vernietigen. Het project werd in de jaren ’90 als ‘mislukt’ beschouwd, maar de technologische ontwikkelingen gingen ondertussen gewoon door. Israël kondigde onlangs zijn eerste laserkanon voor vliegtuigen aan. Eerder deze maand heeft de VS in de woestijn van New Mexico een microgolfkanon getest waarmee in één klap hele zwermen van kleine drones kunnen worden uitgeschakeld. Ondertussen heeft Rusland het over een hele andere boeg gegooid, en voert nu testen uit met ‘Putins City Killer’.

Aanvallen met kleine UAV drones met explosieven worden als een van de grootste nieuwe bedreigingen op het slagveld gezien. Zo heeft Iran de Houthi rebellen in Jemen ‘killer drones’ geleverd om militaire bases en olie installaties in Saudi Arabië aan te vallen. Generaal Hossein Salami, hoofd van de Iraanse Revolutionaire Garde, verklaarde een week geleden dat het land drones heeft ontwikkeld met een bereik van 7000 kilometer. Bewijs daarvoor werd echter niet geleverd. Mocht het toch kloppen, dan kunnen Iraanse drones in theorie Amsterdam bombarderen en daarna weer terugkeren naar hun basis. (2)

Amerika test in New Mexico THOR (Tactical High-power Operational Responder) uit, een krachtig microgolfwapen dat vliegvelden en troepen moet gaan beschermen tegen kamikaze aanvallen met tientallen tot honderden killer drones. THOR kan zo’n zwerm binnen één seconde uitschakelen door met microgolven de elektronica van de drones te verstoren.

Afbeelding: (1).

100% score in eerste test met Israëls laserkanon in een vliegtuig

Israël ontwikkelt al enige tijd elektrische laserwapens die vanaf de grond drones, raketten en andere projectielen onschadelijk kunnen maken. In juni werden ook de eerste test uitgevoerd met een laserkanon in een vliegtuig. Het prototype zou een 100% score hebben gehaald tegen drones die op verschillende hoogte vlogen. Grootste voordeel is dat zo’n laser mobiel is, maar een nadeel is dat zo’n airborne laser gevoeliger is voor atmosferische omstandigheden, wolken en rook. (1)

Afbeelding: Israëlische ministerie van Defensie.

China loopt ver voor met creëren genetische ‘supersoldaten’

China is al geruime tijd in een laserwapenwedloop met de VS verwikkeld, en zou volgens sommige bronnen zelfs voor liggen. Dat geldt zeker voor een ander soort wapenwedloop, namelijk een biologische, waarmee genetische gemanipuleerde ‘supersoldaten’ kunnen worden gecreëerd, en zelfs hele volken en rassen genetisch kunnen worden aangepast en ‘verbeterd’. Zo kun je van je eigen volk ‘perfecte burgers’ maken, 100% gehoorzaam en loyaal, zonder eigen wil en zonder enig geloof, buiten dat in de macht en het heil van ‘de almachtige staat’.

Rusland heeft unieke nucleaire torpedo met bereik van 10.000 km

Rusland gooit het al jaren over een andere boeg, en is inmiddels de onbetwistbare leider op het gebied van raket- en torpedo technologie. De afgelopen dagen test de Russische marine ’s werelds grootste onderzeeër die in 30 jaar is gebouwd. De 178 meter lange K329 Belgogrod is ontworpen voor ‘speciale missies’, en is uitgerust met AI-aangestuurde nucleaire torpedo’s, die een bereik zouden hebben van maar liefst 10.000 kilometer. Dat betekent dat de Belgogrod niet eens de Russische kustwateren hoeft te verlaten om vrijwel ieder kustdoelwit op de wereld te kunnen vernietigen.

De nucleaire ‘2m39′ Poseidon torpedo’s zijn in oorlogstijd ook uitermate geschikt om Amerikaanse vliegdekschepen tot zinken te brengen. Op dit moment heeft het Westen geen enkele verdediging tegen deze razendsnelle, onafhankelijke door AI (kunstmatige intelligentie) aangestuurde torpedo’s. Rusland is het enige land dat over deze supertorpedo’s beschikt.

De Russische media noemen het wapen dus niet voor niets een ‘game changer’. De onderzeeër heeft ook andere kleine vaartuigen aan boord, die zeer diep kunnen duiken en onderzeese pijpleidingen en internetkabels kunnen saboteren. (3)

Het begin van de testfase op zee met de Belgogrod komt kort nadat een Britse destroyer bij De Krim met opzet de Russische territoriale wateren schond. Het marineschip werd onmiddellijk verjaagd met waarschuwingsschoten en zelfs een in zee afgeworpen bom. Het incident toonde twee dingen aan: 1) het Westen heeft zijn jarenlange plannen om oorlog met Rusland uit te lokken om Oekraïne beslist niet opgegeven, en 2) Putins jarenlange geduld met de vele Westerse provocaties is eindelijk op.

Mensheid gaat door met wat ze het beste kan: elkaar zo efficiënt mogelijk vernietigen

En zo gaat de mensheid, ondanks alle bla-bla over samenwerking en verdraagzaamheid, gewoon door met waar ze historisch het allerbeste in is: methoden en technieken bedenken om elkaar zo efficiënt mogelijk af te maken. In onze tijd wordt het toch al ongekende scala vernietigingswapens steeds verder uitgebreid en verfijnd met hypersonische kruisraketten, EMP-, microgolf- en laserkanonnen, supersoldaten, nucleaire torpedo’s, en niet te vergeten biologische en transhumane wapens, waar volgens diverse experts ook Covid-19 en/of de daarvoor ontwikkelde vaccinaties onder lijken te vallen.

Het trieste hieraan is dat als je gewone mensen uit wat voor volk, cultuur of religie vraagt of ze oorlog willen, bijna iedereen NEE zegt. Het zijn historisch dan ook altijd de leiders van landen, legers, instituten en religies die hun onderdanen en volgelingen angst aanjagen voor ‘de ander’, en hen overhalen enorme sommen geld te steken in wat ‘verdediging tegen onze vijanden’ wordt genoemd, maar wat in realiteit niets anders dan regelrechte oorlogswapens en -methoden zijn om zoveel mogelijk verwoestingen te kunnen aanrichten.

Centralisatie en collectivisatie van macht is grote bedreiging voor onze toekomst

Macht corrumpeert, en machtswellust leidt vroeg of laat altijd tot massaal bloedvergieten, en gezien alle moderne technologie die voorhanden is deze keer mogelijk naar onze totale ondergang. Op dit moment is er namelijk een wereldwijd totalitair fascistisch systeem in oprichting dat mensen met verplichte vaccinaties zelfs wil beroven van de zeggenschap over hun eigen lichaam en gezondheid. Mensen worden klaarblijkelijk niet meer als levende en onafhankelijk denkende wezens met een eigen vrije wil gezien, maar zijn gereduceerd tot collectieve producten waar alles mee gedaan mag worden wat de opperste leiding goeddunkt.

De trend die de wereld is ingeslagen naar het concentreren van alle macht bij een klein clubje globalisten en internationale organisaties (VN/WHO/WEF/IMF/GAVI/EU/NAVO/Vaticaan, etc) is daarom één van de allergrootste bedreigingen voor het voortbestaan van de mensheid. Het idee dat als je alles onder één centraal bestuur stelt, oorlogen en opstanden dan niet meer ‘nodig’ zijn en ‘ongelijkheid’ zal verdwijnen, is historisch namelijk al talloze malen een fatale denkfout gebleken die aan ontelbare mensen het leven heeft gekost.

Als we nog een kans op een toekomst met elkaar willen hebben, is decentralisatie het devies, gekoppeld aan het verplaatsen van de macht van ‘het collectief’ (= communisme, fascisme, technocratie) naar het individu (= vrijheid, zelfbeschikking, zelfontplooiing). Mensen en volken zouden zichzelf op micro-economisch niveau moeten gaan besturen. Dat is alleen mogelijk als grote Big Tech, Big Pharma, Big Business en Big Bank conglomeraten worden ontbonden.

Nationale en internationale instanties en organisaties zouden dan alleen nog als faciliterende overleg- en bemiddelingsorganen kunnen blijven bestaan, maar zonder besluitvormende macht. Kortom: ‘overheden’ moeten ‘onderheden’ worden die volledig in dienst komen te staan van de burgers, en niet meer andersom, zoals nu bijna overal het geval is.

Xander

(1) DEBKA
(2) DEBKA
(3) Zero Hedge (afbeelding: via Defence View)

Zie ook o.a.:

02-07: China dreigt VS met oorlog als militaire steun aan Taiwan niet wordt stopgezet
26-06: Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog
23-06: Russische marine vuurt waarschuwingsschoten af op Britse destroyer bij De Krim
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
12-06: VS waarschuwt dat Iran nog maar paar weken verwijderd is van fabriceren kernbom – wat doet Israël?
05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd
04-06: De Fauci Files, het pandemie bedrog en de door de EU gewilde oorlog tussen Amerika en China
22-05: Pakistaanse politici roepen op tot kernaanval op Israël en vernietiging Europa door moslims
24-04: ( / STRATCOM commandant: Deel Chinese kernmacht in lanceer gereedheid gebracht)
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
05-04:  Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
14-02: China loopt ver voorop in biologische wapenwedloop naar genetisch gecreëerde supermens
04-02: Israël reserveert ruim $ 900 miljoen voor militaire aanval op Iraanse kerninstallaties
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
20-06: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt dat China plan heeft voor EMP aanval op het Westen
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te pratenSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *