veel gevaccineerde vrouwen hebben miskraam gehad, zelfs baby’s krijgen bloedproppen


Het RIVM schrijft over vaccineren tijdens de zwangerschap: “Op basis van de onderzoeksgegevens en werking van de vaccins van Pfizer en Moderna zijn er geen redenen om aan te nemen dat deze vaccins schadelijk zouden zijn bij gebruik in de zwangerschap.”

De bekende Amerikaanse arts Christiane Northrup schetst een heel ander beeld. Ze wijst erop dat de spike-eiwitten en SM-102, een ingrediënt van het Moderna-vaccin, zich ophopen in de eierstokken.

Dingen die we nog nooit eerder hebben gezien

Northrup heeft een onderzoek uitgevoerd naar de effecten van coronavaccinatie op zwangere vrouwen. “Veel vrouwen hebben een miskraam gehad, begonnen hevig te bloeden, bij 18 maanden oude baby’s kwamen bloedproppen uit de vagina nadat ze in de buurt waren geweest van onlangs gevaccineerde grootouders, jongetjes kregen last van uitslag op hun balzak, dingen die we nog nooit eerder hebben gezien,” zei de arts in het programma Right Now op Ickonic.

Ook veroorzaakte het spike-eiwit in moedermelk in één geval trombocytopenie – een tekort aan bloedplaatjes – bij de baby, die vervolgens stierf. “Deze prik is nog nooit getest op zwangere vrouwen, ze zouden deze prik nooit moeten nemen,” benadrukte arts Northrup.

20 procent van de vaccins is een zoutoplossing?

Ze adviseert vrouwen die zwanger willen raken of die zwanger zijn om tenminste tot het einde van de zwangerschap contact met gevaccineerden te vermijden, vooral intiem contact zoals vasthouden of knuffelen.

Arts Northrup zei verder dat mensen die gevaccineerd zijn voor onaangename verrassingen zullen komen te staan en dat 20 procent van de vaccins in werkelijkheid een zoutoplossing is.

Neem het boostervaccin niet!

Mensen worden momenteel bang gemaakt voor de ‘deltavariant’ zodat ze een boostervaccin gaan halen. “Neem het boostervaccin niet!” waarschuwde de arts. “Wie weet wat de duistere machten in de boosterprik hebben gestopt. Doe het niet. De ‘deltavariant’ is angstporno. Elk virus muteert, dat is hoe de natuur werkt.”

Haar advies? Zorg dat je genoeg vitamine C en D, quercetine en zink binnenkrijgt.

4.9
24
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *