tieners vaccineren als ‘schild’…?!?! – CommonSenseTV


Artikel van WantToKnow

Kinderen vaccineren als schild?

Hoe is het mogelijk, dat je als (kinder)arts de Eed van Hypocrates gewoon met je modderlaarzen overloopt?

Dat je er een ‘eed van hypocriet’ van maakt..?

Hoe kun je als arts een groep mensen willen gaan vaccineren met een EXPERIMENTEEL VACCIN, waarvan de bijwerkingen nog niet bekend zijn, alleen met het doel om die groep tot ‘een schild’ te maken, dat ervoor moet zorgen dat de vermeende opmars van een gemuteerde GRIEPVARIANT tot staan wordt gebracht..???

Kinderarts Károly Illy, OMT-lid en voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde liet vorige week weten dat de kinderartsen nog niet overtuigd waren van de noodzaak. Maar ineens draait de man 180 graden om. Hij vindt het “in het belang van de maatschappij” kinderen wel te vaccineren.

Dit zegt huisarts Martin Voerknecht hierover:

Lees hier het volledige artikel op WantToKnow:
https://www.wanttoknow.nl/overige/idiotie-ten-top-tieners-vaccineren-als-schild/

5
10
Stemmen

Artikelbeoordeling

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *