Het Spike eiwit is giftig


Vorige maand kwam een ​​Canadese kankervaccinonderzoeker Byram Brindle naar voren om echt verbazingwekkend nieuws te onthullen over de spike-eiwitcomponent van het COVID-19-virus. “We hebben een grote fout gemaakt. We beseften het tot nu toe niet”, wordt hij geciteerd in een interview op “ON Point with Alex Pierson”. In het interview bespreekt Brindle peer-reviewed onderzoek dat een aantal werkelijk verbluffende redenen geeft voor bijwerkingen van vaccins, zoals hartontsteking, vaccin-geïnduceerde immuuntrombotische trombocytopenie (VITT) en vele andere.

Die reden is dat het spike-eiwit zelf een pathogeen eiwit is, een toxine. Dus terwijl onderzoekers van mRNA-vaccins hun experimentele injecties hadden ontworpen om het lichaam te dwingen een goedaardige component van het virus te maken om een ​​immuunrespons op te wekken, hebben ze het lichaam van mensen gedwongen om een ​​toxine te maken.

Bovendien is er een Japans onderzoek dat Brindle ontving via een Freedom of Information Request waaruit blijkt dat vaccinmateriaal van de injectieplaats reist om in grote concentraties te verzamelen in meerdere orgaansystemen, waaronder de milt, het beenmerg, de lever, de bijnieren en – in “vrij hoge concentraties” – in de eierstokken.

Ga met ons mee in deze aflevering van Objective:Health, terwijl we ingaan op de implicaties van deze verrassende ontdekking.

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *