FDA waarschuwt nu pas voor ernstige bijwerkingen covidvaccins – CommonSenseTV


FDA waarschuwt voor gevaren vaccin

Na ruim een half jaar alles wat los en vast zit injecteren, op een obsessieve manier zoals we nog nooit eerder hebben gezien, komt het Amerikaanse FDA nu met de boodschap dat de mRNA-vaccins hartontstekingen kunnen veroorzaken.

“De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) voegde een waarschuwing over het risico op het ontwikkelen van hartontsteking toe ter informatie over de Moderna en Pfizer vaccins.”, aldus de EpochTimes.

Ze moesten er wel eerst een maand over nadenken. Er wordt tot nu toe slechts gewaarschuwd voor de typische bijwerkingen zoals hoofdpijn, misselijk etcetera. Maar de serieuze gevaren werden verzwegen.

Over de gezichtsverlammingen, hersenbloedingen, bloedproppen en andere zeer ernstige aandoeningen wordt niets gezegd. Laat staan de tienduizenden doden die er nu al zijn gevallen. Voor een virus waar geen gezond persoon aan sterft.

Volgens de laatste CDC-bevindingen van vorige week zijn er meer dan 1200 gevallen van pericarditis of myocarditis geweest bij personen van 30 jaar of jonger die de vaccindoses hebben gekregen. Maar nu pas wordt de waarschuwing toegevoegd.

De FDA kondigde eerder deze maand al aan dat het de waarschuwing zou toevoegen nadat de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hadden gemeld dat er meer gevallen van hartontsteking – myocarditis of pericarditis – werden gevonden bij jonge volwassenen en kinderen nadat ze de vaccins hadden gekregen, die gebruikmaken van mRNA-technologie. (bron)

Over de andere bijwerkingen en dat het vaccin dodelijk kan zijn, wordt met geen woord gerept. Gezichtsverlammingen, herseninfarcten, bloedproppen. Het wordt verzwegen.

Erger nog:  Zonder blikken of blozen zeggen “gezondheidsfunctionarissen ” dat de nadelen van het vaccin niet opwegen tegen de voordelen.

Echt waar? Tegen een “virus” dat 99,98% overleeft? Hoe leg je dat uit dan? Hoe kunnen de “voordelen” opwegen tegen de nadelen wanneer er niemand sterft die jonger is dan 70 jaar, op zeldzame, nee, ZEER zeldzame uitzonderingen na, zoals dat voor ieder griepvirus geldt?

Wat is er zo moeilijk aan deze voor de hand liggende vragen die alles ontkrachten?

Hadden we niets gedaan en waren we niet meegegaan in deze vaccin-idioterie dan was er niets aan de hand geweest.

Nogmaals 99,98% overleeft het zogenaamde coronavirus. 99,9% onder de 70 jaar. Gemiddelde leeftijd overlijden 82 jaar. Ruim 90% had één of meerdere ernstige achterliggende aandoeningen. (bron)

Alleen het idee al dat hier een vaccin voor nodig is, is absurd.

Lange termijn

Een vaccin wordt normaal gesproken 10 tot 15 jaar getest. Onder andere om er achter te komen wat de gevaren zijn op lange termijn. Met dit vaccin heeft men geen idee. Het is een experiment.

Krijg je toch te maken met de ernstige bijwerkingen van het vaccin? Dan is er geen arts die kan vertellen hoe dit precies heeft kunnen gebeuren.

Een triest voorbeeld hiervan is het verhaal van Lisette Verhoeven. De 28-jarige jonge vrouw kreeg een herseninfarct en raakte verlamd na de AstraZeneca-injectie.(bron)

Zij hebben zich mee laten slepen door vaccinverkoper hugo de jonge. Ze bezweken onder de groepsdruk. En ze hebben spijt als haren op hun hoofd.  Ze wisten niet dat dit een experimenteel vaccin is en wat de gevolgen kunnen zijn.

 

Alle échte relevante informatie over dit vaccin wordt volop gecensureerd.

Zelfs de uitvinder van de mRNA technologie wordt monddood gemaakt. (bron)

Het is onrechtvaardig wat hier gebeurt maar de waarheid zal boven water komen. Helaas zullen vele onschuldige mensen spijt krijgen dat ze het vaccin ooit genomen hebben.

Lees ook:

Spijt van vaccineren slaat toe

 

4.9
18
Stemmen

Artikelbeoordeling

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *