Échte integere sterren en topsporters. Ze bestaan nog! – CommonSenseTV


Échte persoonlijkheden bestaan nog

Bijvoorbeeld Cole Beasley, een professionele NFL American Football speler in Amerika.

De NFL is een politiek gekleurde en destructieve organisatie gebleken die absurde coronamaatregelen oprdingt en spelers hun rechten afneemt wanneer ze zich niet laten inspuiten met een experimenteel goedje om ze zo te dwingen te gehoorzamen.

“The NFL? A big joke!”, aldus ster Beasley.

Cole Beasley

Ondanks de druk, die vooral bekende mensen en sportsterren ondergaan wanneer zij niet in de pas meelopen, laat deze échte ster zich niet gek maken door de covidhysterie en sluit zich niet aan bij deze levensgevaarlijke vaccinatie-sekte. Hij weigert pertinent zich te laten vaccineren.

“Als iemand bang voor mij is, blijf uit mijn buurt of laat je vaccineren. Punt uit.”, aldus Beasley.

Fragment (ondertiteld):

video