Spijt van vaccineren slaat toe – CommonSenseTV


Artikel van Frontnieuws

Spijt

Net als bij koperswroeging nadat je veel geld hebt uitgegeven aan een product waarvan je je realiseert dat je het niet wil hebben en niet had moeten kopen, hebben miljoenen mensen vaccinwroeging nadat ze met centraal zenuwstelsel verstorende, bloedstollende, smerige Covid-19 vaccins zijn geïnjecteerd. Voor vele anderen is de wroeging voor hun familieleden, vrienden, buren en collega’s die aan de injecties zijn overleden. Voor miljoenen anderen echter, GEEFT het Covid-19 vaccin hen Covid-19, waardoor, ironisch genoeg, hun grootste angst bewaarheid wordt, schrijft pandemic.news.

Het ergste is dat de “klanten” de vaccins niet “terug” kunnen brengen. Slechte garantie, en teruggave zal niet worden aanvaard. Het maakt niet uit of u uw “bonnetje” hebt (vaccinkaart of -pas), want er is GEEN ongedaan maken van mRNA-codes als ze eenmaal zijn ingebed in uw cellen. Ze sluipen naar binnen als een vergiftigd Trojaans paard en dringen de ruimte binnen, de boodschap tussen je DNA en je RNA, en dat is het dan. Je bent er helemaal klaar voor. Gecodeerd om onbeperkt prionen en eiwitten in je bloed te produceren die veel verder reizen dan alleen het pijnlijke spierweefsel waar ze de technologie in je arm hebben gestoken.

De vaccin “spiermythe” ontkracht: spike-eiwitten splitsen zich af van je cellen en reizen via je bloed door het lichaam 

Spike-eiwitten splitsen (breken weg van) de cel, verlaten de injectieplaats en reizen door je lichaam en hersenen, in tegenstelling tot wat de smerige vaccinfabrikanten, de corrupte FDA en hun medesamenzweerders bij de CDC iedereen wijsmaken. Als u de wetenschap wilt begrijpen, de echte wetenschap, achter mRNA, luister dan naar de wetenschapper die het gemaakt heeft, die het ontdekt heeft, die er baanbrekend werk mee verricht heeft, en die er nu over aan het klokkenluiden is. Maak u klaar om de waarheid te horen over deze smerige, plandemie Covid-19 inentingen:

Volledige uitzending gecensureerd op YouTube. Complete uitzending en backup, Odysee:
https://odysee.com/@BretWeinstein:f/how-to-save-the-world,-in-three-easy:0?r=FuWwFotRbicqY9GHyWBqDdTNNHpaTgC9

Verkocht! Nu, nadat de helft van alle Amerikanen op zijn minst hun eerste Covid-19 prik hebben gekregen, zo niet hun tweede, ontdekken miljoenen slachtoffers onmiddellijke of vreemd vertraagde vaccinschade, waarvan sommige nu permanent lijken, inclusief verlies van gezichtsvermogen, gehoor en met bloedstolsels vervuilde organen.

Lees verder…

LEES HIER VERDER:
https://www.frontnieuws.com/vaccinwroeging-slaat-toe/

Zet Frontnieuws in je favorieten:
https://www.frontnieuws.com/

Uitgebreid artikel van Dr. Malone, uitvinder mRNA techniek:

Uitvinder mRNA slaat ALARM! Dit is wat het vaccin met u doet en u MOET dit weten!

Dr. Malone te gast bij Tucker Carlson:

Uitvinder mRNA Dr. Malone bij Tucker Carlson: “Vaccins niet gerechtvaardigd”

4.9
14
Stemmen

Artikelbeoordeling

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *