Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog – Xandernieuws


De Russische marine vuurde afgelopen
week waarschuwingsschoten af op een Brits oorlogsschip dat de
territoriale wateren schond. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

‘NAVO grijpt oefening Sea Breeze volgende week aan om meerdere oorlogsschepen de Russische wateren te laten schenden’

—————————————————————————————————————————————–

Net als vlak voor de Eerste Golfoorlog tegen Irak (1991) werd gedaan is de Britse pers een propaganda campagne gestart om de burgers rijp te maken voor oorlog, deze keer tegen kernmacht Rusland. ‘Leven in de hel: Elektrische schokken, slagen met ijzeren pijpen, vastgeklemde penissen – Binnen in Putins helse ‘martelkerkers’ in bezet De Krim,’ luidt een kop in de boulevardkrant The Sun. Dit soort absurde beschuldigingen zijn overduidelijk net zulke grote leugens als de baby’s die Saddam Husseins troepen in ziekenhuizen uit couveuses zouden hebben gerukt. Pas veel later werd erkend dat dit een verzinsel was, enkel bedoeld om het argeloze Westerse publiek op te hitsen.

Aanstaande maandag begint in de Zwarte Zee de NAVO oefening ‘Sea Breeze 21′, waar 32 marineschepen, 40 vliegtuigen en zo’n 5000 troepen uit 32 landen aan deelnemen. Dat zijn bepaald geen aantallen waar je een invasie mee begint, maar een zogenaamde ‘bevrijding’ van De Krim is dan ook niet het werkelijke doel.

Westen weigert historie en democratische wil van het volk te accepteren

De NAVO, de VS en de EU hebben een door de OESO erkend, volledig transparant en democratisch verlopen referendum op De Krim, waar de bevolking bijna unaniem voor hereniging met Rusland stemde, nooit geaccepteerd. Maar ‘democratie’ en het Westen bijten elkaar al veel langer, of het moet ‘democratie’ zijn zoals die in de voormalige DDR – beter nog: zoals nu in de ‘Democratische Volksrepubliek Noord Korea’.

Dat referendum kwam er enkel omdat in 2014 een door de CIA opgezette coup werd gepleegd, waarmee de democratisch gekozen president van Oekraïne werd afgezet. Vervolgens werd er een Westers marionettenregime geïnstalleerd, met maar één doel: Oekraïne bij de NAVO en de EU halen, waardoor er raketten kunnen worden opgesteld die Moskou en andere grote Russische steden en belangrijke militaire installaties binnen 7 tot 10 minuten kunnen raken.

De Russisch sprekende burgers in het oosten van Oekraïne weigerden deze illegale staatsgreep te accepteren, en verklaarden zich vervolgens onafhankelijk. Vervolgens begon het nieuwe, door het Westen aangestuurde regime een bloedige oorlog tegen de ‘afvallige’ regio’s (‘oblasts’) Luhansk en Donetsk.

De Krim heeft langer bij Rusland gehoord dan de Verenigde Staten bestaan. Voordat Sovjet leider Kruschev de Krim 57 jaar geleden bestuurlijk bij SSR-staat Oekraïne indeelde, hoorde De Krim drie eeuwen lang bij Rusland. Dat ‘De Krim’ door Westerse media en politici ‘bezet gebied’ wordt genoemd, is dan ook een gotspe van jewelste.

Britse provocatie

Enkele dagen geleden schond de Britse destroyer Defender opzettelijk de territoriale wateren bij De Krim. Nadat de Russische marine waarschuwingsschoten had afgevuurd, en een vliegtuig zelfs op enige afstand een bom voor het oorlogsschip in zee had gegooid nadat herhaaldelijke radio oproepen genegeerd werden, keerde de Defender weer terug naar internationale wateren. De Britten ontkenden vervolgens het hele incident, maar uit videobeelden bleek duidelijk dat ze logen.

Steker nog: het nieuws lekte naar buiten dat premier Boris Johnson, die zich als een ware dictator is gaan gedragen, hoogstpersoonlijk het bevel aan de destroyer had gegeven om doelbewust de wateren van Rusland binnen te varen.

Lokt de NAVO komende week een oorlog uit?

Volgens onbevestigde inlichtingenbronnen is de NAVO van plan om tijdens de Sea Breeze oefening meerdere marineschepen dezelfde Russische territoriale wateren te laten schenden. Rusland heeft de Britten na hun provocatie met de Defender juist gewaarschuwd dat de schoten en bommen de volgende keer ‘op het doelwit’ zullen zijn.

De NAVO beseft heel goed dat deze schepen geen partij zullen zijn voor de Russische strijdkrachten, en bij een militaire confrontatie zullen worden afgeslacht. Dat is echter exact waar de oorlogshitsers in Washington, Brussel en Londen op uit zijn. Beelden van in brand staande en zinkende marineschepen zullen alle nieuwskanalen vullen, en natuurlijk gepaard gaan met de leugen dat dit allemaal een ‘provocatieve Russische aanval’ was die ‘niet onbeantwoord’ kan blijven.

‘Psychotische leiders moeten worden gestopt om wereldvrede te bewaren’

‘Dit gaat niet over het verdedigen van Amerika, of over het verdedigen van ‘onze vrijheid’. Dit is zelfmoord,’ schrijft de Amerikaanse radio presentator Hal Turner. ‘De mensen die besluiten dit wel of niet te doen zijn psychotisch, een daadwerkelijk gevaar voor zichzelf en (absoluut) voor anderen. En deze ogenschijnlijke psychoten zijn ONZE LEIDERS, hier in de VS en de EU.’

‘Ik haat het om dit te zeggen, maar wij in het Westen zijn hier de ‘bad guys’. Dit is een ramp in wording. We kunnen alleen maar hopen dat degenen die bij de overheid en de strijdkrachten niet psychotisch zijn, zullen voorkomen dat degenen die WEL psychotisch zijn een missie uitvoeren die maar één doel heeft: een oorlog beginnen.’

‘Als dat betekent dat ze moeten worden gearresteerd om een onuitgelokte daad van agressie te stoppen, zodat de wereldvrede wordt bewaard, dan moet dat maar. Maar nu dit soort propaganda in de massamedia verschijnt, is tijd van essentieel belang.’

Turner schrijft op basis van zijn inlichtingenbronnen dat de eventuele oorlog mogelijk al binnen 48 uur (dus aanstaande maandag) kan uitbreken. (1)

Xander

(1) Hal Turner
(2) Afbeelding: screenshot Izvestia.ru

Zie ook o.a.:

23-06: Russische marine vuurt waarschuwingsschoten af op Britse destroyer bij De Krim
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
24-04: Oekraïne weigert vredesoverleg met Rusland, dat legermacht volledig paraat houdt
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
19-04: Tientallen Amerikaanse gevechtsvliegtuigen landen in Polen; Russische TV-teams naar Donetsk 17-04: Rusland stelt VS ultimatum: ‘Binnen 6 dagen weg uit Oekraïne, of wij vallen aan’
15-04: Biden roept nationale noodtoestand uit; Russische vloot en leger bereidt zich actief voor op oorlog
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
08-04: Bommenwerpers VS breken koers richting Rusland af, dat 10 kernraketten activeert
05-04: Britse boulevardpers: Binnen maand WO-3; Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken
03-04: Oekraïense artillerie opent vuur op Luhansk; eerste burgers omgekomen’
01-04: Rusland stuurt meest ervaren elite luchtlandingbrigade naar De Krim; eerste berichten over zware vuurgevechten in Donbass regio
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *