‘CoronaCheck-app is de eerste stap naar de digitale dictatuur’


De CoronaCheck-app is gisteren in werking getreden. FVD-leider Thierry Baudet omschreef de app als volgt: “Dit is het beeld, de verschijningsvorm van beginnende slavernij, van complete controle, van het verdwijnen van alle vrijheid.”

“Het is het eindspel van een perfide elite die onder het mom van een ‘pandemie’ de Chinese mass surveillance wil kopiëren en implementeren in onze geboortelanden,” zei Baudet in de Tweede Kamer.

Dat is de ware betekenis van de Great Reset

Volgens hem is dit ook de reden waarom het verder geheel onnodige 5G-netwerk moest worden uitgerold. “Dat is de ware betekenis van de Great Reset, van Build Back Better,” sprak Baudet. “Een digitale infrastructuur, waarmee op afstand bepaald kan worden welke burgers toegang krijgen tot welke sociaal-maatschappelijke voorzieningen. In China noemen ze dat systeem sociaal krediet.”

“En de James Bond-achtige schurken die onder de vlag van het World Economic Forum en onder leiding van Klaus Schwab – die nog slechts een albinokat mist om het plaatje compleet te maken – zich tot doel hebben gesteld het Chinese systeem te kopiëren, laten dit nu op ons los.”

Dit is nog maar het begin

“De eerste hoepel waar we door moeten, de eerste schifting tussen de gehoorzamen en de outlaws, wordt nu gemaakt op basis van je bereidwilligheid om je te laten injecteren met experimentele gentherapie. Spuitjes met speculatieve vloeistof waarmee de Big Pharma miljarden verdient, maar waarvan de risico’s volkomen onduidelijk zijn, hoewel de eerste berichten over bijwerkingen zoals trombose uiterst angstwekkend zijn.”

Baudet wees er verder op dat dit nog maar het begin is. Zo kunnen we in de toekomst een ‘CO2-budget’ gaan verwachten.

0
0
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *