13-jarige Jacob valt 3 dagen na tweede Pfizer-prik dood neer


Tami Burages heeft via Twitter bekendgemaakt dat haar 13-jarige neefje Jacob Clynick is overleden. Ze schrijft dat hij drie dagen na zijn tweede Pfizer-vaccin is gestorven als gevolg van hartproblemen. De vrouw plaatste ook een foto van zijn vaccinatiekaart. “Hij had voor zover bekend geen gezondheidsproblemen. Hij slikte geen medicijnen. De hele familie is er kapot van.”

Uit de autopsie blijkt dat zijn hart vergroot was en dat zich rond het hart vloeistoffen hadden opgehoopt. Burages roept het CDC, het Amerikaanse RIVM, op om de dood van Jacob te onderzoeken.

Ze wijst erop dat zich na de tweede Pfizer-prik meerdere gevallen van myocarditis hebben voorgedaan bij jonge mannen. “Zijn ook anderen eraan gestorven in de Verenigde Staten of is mijn neefje de eerste? Ik vind dat ouders gewaarschuwd moeten worden voor het risico.”

Offerlam

“Als Jacob de tweede prik niet had gekregen, zou hij nog in leven zijn geweest,” stelt Burages. Ze vraagt zich hardop af of onschuldige kinderen moeten dienen als offerlam. “Dit zijn morele en ethische vragen waar een antwoord op moet komen.”

Veel tieners en volwassenen hebben last van bijwerkingen van deze experimentele vaccins. De meeste berichten hierover worden gecensureerd.

4.8
53
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *