Jürgen Conings dood gevonden door Burgemeester op de fiets – CommonSenseTV


Jürgen Konings waarschijnlijk dood gevonden door burgemeester op de fiets

Dit is het officiële verhaal.

Er is een lichaam gevonden in de zoektocht naar Jürgen Conings.

Al moeten verder onderzoek en een autopsie de vondst nog officieel bevestigen: Het is Jürgen.

Het lichaam van Conings zou gevonden zijn in het Dilserbos, waar al wekenlang naar hem werd gezocht door politie, parket en het leger.

Aan de rand van dat bos vond de politie de dag na zijn verdwijning zijn auto al terug, met daarin zware wapens, waaronder raketwerpers en ontstekingsmechanisme dat mogelijk zware schade had aangericht als de auto werd geopend, een zogenaamde ‘trip flare’. (bron)

Honderden, nee, duizenden mensen op de been met alle technologie waarover de overheid en het leger beschikten heeft niets opgeleverd en prompt vindt de burgemeester het lijk van Jürgen tijdens een rondje fietsen op zijn mountainbike.

De burgemeester zegt het lijk te hebben ontdekt in de gemeente Dilsen.

Burgemeester Tollenaere maakte vanmorgen een mountainbiketocht door de regio en nam in Dilsen een penetrante lijkgeur waar. Daarop verwittigde hij meteen de hulpdiensten en militairen die nog altijd ter plekke zijn voor de zoektocht naar Conings.

Tollenaere zelf zag het lijk niet, maar alles wijst erop dat het om Conings gaat, bevestigen verschillende bronnen. Een autopsie en verder onderzoek ter plaatse zal officieel moeten bevestigen dat het om Conings gaat. In het gebied wordt al wekenlang gezocht. (bron)

Marc van Ranst reageert

“Ik neem aan dat mijn periode hier in het safehouse achter de rug zal zijn”, zegt hij een in reactie.

“Het crisiscentrum zal dat nu bekijken. Ik heb een aantal geestesgenoten, die zullen intussen het nieuws ook vernomen hebben. Het is dubbel: ik heb weinig sympathie voor de man, maar hij heeft ook familie en kinderen, daar gaan ook mijn gedachten naartoe. Hoe ik het stel in de safehouse? Ik zit intussen iets langer dan een maand hier. En het is mijn verjaardag vandaag, een verjaardag alleen. Maar goed, ik hoop binnenkort terug naar het normale leven terug te keren.”

“Een verjaardag alleen.” Hoe durft hij het te zeggen? Mensen zijn in eenzaamheid gestorven door de nonsens die hij heeft verkocht aan zijn burgers.

Dit is het officiële verhaal. Klinkt plausibel?

Hoe het verhaal ook zit: We wensen de mensen die Jürgen lief hadden heel veel sterkte.

Meneer Van Ranst: duizenden mensen in België lieten weten #JeSuisJurgen (Ik ben Jürgen). Dat safehouse zal nog wel eens van pas komen na het belazeren van een heel volk.

Kijk nog even mee. De lezing van deze oplichter was nog vóór de coronacrisis:
En media, politie en overheden kunnen op hun kop gaan staan en intimideren vanwege dit soort uitspraken. Deze man ís een oplichter. Dat is een feit. Hij legt hier zelf uit hoe hij de boel oplicht. 

LEES OOK:

Uitvinder mRNA slaat ALARM! Dit is wat het vaccin met u doet en u MOET dit weten!

En ook:

Marc van Ranst? Hoe voel je je nu?

5
9
Stemmen

Artikelbeoordeling

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *